Czy zdarzyło się komuś iz w grudniu zabraķło pieniędzy na wyplatę swiadczeń rodzinnych i FA? Co robiliście w takich przypadkach, obawiam się ze przewidzialam za maly plan dotacji . Bardzo prosze o rady.
Widzisz tylko problem polega na tym ze ja napisalam.takie pismo 12 listopada w porozumieniu pracownikiem urzędu wojewodzkiego tylko ze teraz przyszlo mi do głowy ze nie iwzględnilam iz to co wplynie do konca listopada to powinnam przeciez podwojnie liczyc bo wyplata za listopad razem z grudniem . Powiem szczerze ze jestem zpanikowana juz.
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Iks pisze:Jak Ci nie dadzą to ze swoich dołożysz najwyżej.
żartowniś jaki
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes