co wkoncu z ta decyzja??? - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 2 z 2    [ Posty: 19 ]

Napisano: 09 sty 2014, 13:06

Nam na szkoleniu mówił, że decyzja jest wystawiana nie na okres zasiłkowy tylko dopóki nic się nie zmieni, nie można wydac 2 decyzji jak poprzednia jest jeszcze ważna.
~Natalia

Napisano: 09 sty 2014, 13:26

w sprawach nieuregulowanych w ustawie o pomocy osobom uprawnionym do alimentów stosuje się kpa.
~OPS

Napisano: 09 sty 2014, 15:02

jedna decyzja
pozniej umorzenia
~Jagoda

Napisano: 09 sty 2014, 15:03

czyli wszczynam postepowanie sprawdzam 6 miesiecy i umarzam bo decyzje juz mam
~asia

Napisano: 09 sty 2014, 19:58

A ja to mam niezły numer... Przejmując stanowisko usłyszałam w tamtym roku UMARZAĆ, więc umarzałam. Teraz obecnie zastępuje mnie tymczasowo ktoś inny i będąc w pracy patrzę i widzę... kolejna decyzja o uchylaniu się-ta sama osoba co w tamtym roku. ZGŁUPIAŁAM do reszty!
~brzdąc

Napisano: 10 sty 2014, 15:44

ja umarzam, mam na to opinię prawnika, ale w sąsiedniej gminie wystawiają kolejne uznające za uchylającego i też mają na to opinie prawnika i naszego ministerstwa...
~Ane

Napisano: 10 sty 2014, 15:49

Bo gdyby wszystko było takieproste i oczywste to nie byłoby SKO, Sądów itp. Trzymaj sie jednej wersji
~behemot

Napisano: 11 sty 2014, 0:22

CZy mogłabyś mi udostepnić opinię tego prawnika, bo chcę zgromadzić DUŻO ARGUMENTÓW na to jak wrócę do pracy po zastępstwie. A przy najbliższej kontroli wyjdzie że co pracownik w naszym OPS to inna metoda działania,,, jedna umarza,,,,,druga ponownie wystawia decyzję... Dzieki z góry.
~brzdąc

Napisano: 12 sty 2014, 23:00

Ane czy możesz pomóc? Plis.
~brzdąc

Strona 2 z 2    [ Posty: 19 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x