Co z tą Ukrainą?

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
~Adam

Co z tą Ukrainą?

Post autor: ~Adam »

?
~tom

Re: Co z tą Ukrainą?

Post autor: ~tom »

Na każdą rzecz można patrzeć z dwóch stron. Jest prawda czasów, o których mówimy i prawda ekranu, która mówi: \"Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera\".
~df

Post autor: ~df »

dfg
~apel

Post autor: ~apel »

Jestem Ukrainką i pochodzę z Kijowa. Znajduję się teraz na Majdanie, w centralnej części mojego miasta. Chciałabym, żebyście wiedzieli, dlaczego tysiące ludzi z całego mojego kraju wyszło na ulice - mówi bohaterka filmu \"I am a Ukrainian\". - Chcemy być wolni od dyktatury, od polityków, którzy dbają tylko o swoje interesy, którzy kazali strzelać do ludzi, bić ich i ranić tylko po to by oni mogli zachować swoje przywileje. Jesteśmy cywilizowanymi ludźmi, ale nasz rząd to barbarzyńcy - dodaje dziewczyna
- Wiem, że jutro możemy nie mieć dostępu do telefonów ani internetu i zostać sami. Milicjanci mogą też nas zabić, jednego po drugim. Dlatego proszę Was o pomoc: mamy tę wolność w sobie, teraz chcemy, by zapanowała też w naszym kraju. Możecie nam pomóc tylko opowiadając o tych wydarzeniach znajomym i udostępniając to wideo

https://www.youtube.com/watch?v=DIQd-B_wzZw
~Adam

Ładna:)
~Antybanderowiec

Post autor: ~Antybanderowiec »

Szarpalbym jak reksio szynkę!

PS. Z niedostatku, głodu i zmęczenia taka wypacykowana...
~Adam

Nie ważne.
Jej pomogę:D
~...

Post autor: ~... »

tam oligarchowie, tu oligarchowie, co z tym zrobić??????
~Cygan

Post autor: ~Cygan »

To se obejrzyj tez pałac prezydencki we Wiśle... I rezydencje na Helu.
ODPOWIEDZ