Co z wypłatą za lipiec - Dodatek energetyczny

Strona 1 z 2    [ Posty: 16 ]

Napisano: 08 lip 2014, 8:25

Witam!
Otrzymałam pismo, aby zwrócić niewykorzystane pieniądze - rozliczenie półroczne. Kasę oddaliśmy ale należało złożyć zapotrzebowanie na III kwartał, złożyłam i tutaj problem, ponieważ pieniądze nie zostały jeszcze przysłane. Nie wiem czy wypłacić dodatki z naszego budżetu czy czekać?
Andzias

Napisano: 08 lip 2014, 9:07

Nasza gmina również zwróciła środki ( woj. śląskie). Na III kwartał jeszcze nie otrzymaliśmy dotacji. Mamy wszystko przygotowane do przelewu. Czekamy na środki. 9.07. Pani Skarbnik podejmie decyzję czy dodatek energetyczny wypłacić z naszych środków.
Karola oo

Napisano: 08 lip 2014, 21:50

Nie można ze środków własnych, mnie brakło parę złoty i chciałam z własnych a później oddać jak przyjdą z "góry" ale dowiedziałam się że absolutnie tak nie wolno, że dyscyplina itp....... Napiszcie jak u was wyjdzie jaką podejmiecie decyzję
nowa123

Napisano: 09 lip 2014, 7:49

Dziś u mnie powinna być wypłata ale pieniędzy nie ma więc chyba nic z tego nie będzie, zobaczymy ok 14.
MZv2

Napisano: 09 lip 2014, 9:41

Mam ten sam problem. Dzwoniłam do Urzędu Wojewódzkiego (mazowieckiego) pieniędzy nie mają. Mam dzwonić jutro. Też zastanawiam się, czy nie zapłacić z własnych. A dlaczego to miałaby być dyscyplina finansów publ?
Beata11

Napisano: 09 lip 2014, 12:35

woj. śląskie ...dostaliśmy dziś kase.
eska 1

Napisano: 09 lip 2014, 12:40

Jestem z mazowieckiego i wczoraj rozmawiałam z babeczką z MUW i powiedziała że ma nadzieję że pieniążki dojdą dziś na DE
Olkka

Napisano: 09 lip 2014, 13:58

Ponownie zadzwoniłam do Mazowieckiego UW - i dowiedziałam się, że pieniądze wyjdą dopiero po zmianie planu i podpisaniu decyzji przez Wojewodę. Mam jeszcze dzwonić jutro. Ale jutro już 10 więc wątpię aby środki dotarły do nas. Podpowiedzcie co robić? Nie płacić? a co z odsetkami?
Beata11

Napisano: 09 lip 2014, 15:30

Ja też jestem z mazowieckiego i jeszcze nie dostałem dotacji. Wypłaciliśmy DE ze swoich.
Fantomas

Napisano: 10 lip 2014, 7:53

Ja jestem z lubelskiego, dzis jest 10ty powinnam płacic de ale nie mam kasy..... ludzie beda przychodzic i chyba bedzie draka :roll:
Bożena1303

Strona 1 z 2    [ Posty: 16 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x