co zrobić
-
- VIP
- Zajmuję się: DM, DE
- Kontakt:
co zrobić
wniosek złożony w lutym...dochody i wydatki takie jakie miały by być gdyby wniosek złożony miał być w styczniu ...został wnioskodawca wezwany pod rygorem art 64 par 2 ...w ostatni dzień 7 został złozony kolejny wniosek niby dochody wpisane miesiące ok...ale wniosek znow z datą od zarządcy styczniową i wydatki za grudzien...no załamać się mozna ....co teraz? kolejne wezwanie?? na poprzednim wszystko dokładnie napisałam ... 

- Sophia
- Stażysta
- Zajmuję się: PS/ŚR/DM/SW/FA/ST
- Kontakt:
Re: co zrobić
Ale jak kolejny wniosek? Trochę nie rozumiem, miał donieść dokumenty a zamiast tego dał wniosek? Jeśli tak, poprzedni pozostawić bez rozp. bo nie doniósł wszystkich dokumentów w wezwaniu, i wysłać nowe wezwanie do nowego wniosku o wydatki. Ale przyznam że trochę to zakręcone i nie wiem, może ktoś inny wie czy on w ogóle mógł złożyć kolejny raz wniosek kiedy urząd jeszcze nie rozpatrzył pierwszego:-) pisze:wniosek złożony w lutym...dochody i wydatki takie jakie miały by być gdyby wniosek złożony miał być w styczniu ...został wnioskodawca wezwany pod rygorem art 64 par 2 ...w ostatni dzień 7 został złozony kolejny wniosek niby dochody wpisane miesiące ok...ale wniosek znow z datą od zarządcy styczniową i wydatki za grudzien...no załamać się mozna ....co teraz? kolejne wezwanie?? na poprzednim wszystko dokładnie napisałam ...

Chciała bym wiedzieć tyle ile ludzie myślą że wiem.
Oprócz co zrobić - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
zatrudnienie w ZK
Edycja dodatku w ZONE problem
wniosek o udostępnienie danych z rejestru pesel i rejestru mieszkańców
Świadczenie z FA
Dodatek mieszkaniowy dla osoby prywatnej
Kryterium
Różnica między deklaracją a ilością osb potwierdzonych przez zarządcę
Dodatek pielęgnacyjny a doddatek mieszkaniowy
Dochody zagraniczne
Pan składa wniosek po raz pierwszy (od miesiąca jest sam)
właściciel lokalu
Pomóżcie z obliczeniach...
Brak Zarządcy
umowa użyczenia z gminą
Przeciętne wynagrodzenie
Zaprzestanie wypłacania dodatku