Dodatek mieszkaniowy przyznany jest do 31 stycznia 2018 r.na 2 osoby...dodatek energetyczny złożony 17 stycznia na 1 osobę, w programie nie mogę zmienić kwoty na 1os. -wydaje decyzję na 2 os. Wniosek o dodatek mieszkaniowy -kolejny-złożony również 17 stycznia na 1osobe...hmm
Najpierw należy uruchomić dodatek mieszkaniowy, potem energetyczny, to chyba logiczne. W takim przypadku większa też szansa, że system zadziała należycie, nie martwmy się na zapas.
to nawet bardzo logiczne,ze należy uruchomić najpierw dodatek mieszkaniowy...nowy od lutego tak...ale stary dodatek mieszkaniowy jest na 2osoby...i obowiazuje w styczniu i w styczniu jest zlozony energetyczny...ktory przyznaje od stycznia...ale na 1osobe. Jak to zrobic.
Witam, a ja mam taką sytuację: w styczniu złożony wniosek więc dodatek od lutego. W lutym Pani rodzi dziecko i przychodzi złożyć wniosek na dodatek energetyczny, w którym wpisuje nowe dziecko. Czy przyznając dodatek energetyczny uwzględniam większą liczbę osób niż w dodatku mieszkaniowym bo już zwątpiłam.