COVID - kiedy przedłużacie decyzje?

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Andzia87
Referent
Zajmuję się: ŚW,ŚR
Kontakt:

COVID - kiedy przedłużacie decyzje?

Post autor: Andzia87 »

Jeśli zasiłek pielęgnacyjny jest do końca maja 2021 to już w maju robicie przedłużenie z COVID czy na początku czerwca?
Jeżeli robisz to co łatwe, Twoje życie będzie trudne. Jeśli robisz to co trudne, Twoje życie będzie łatwe. – Les Brown
Awatar użytkownika
Szarak
VIP
Zajmuję się: Multitasking
Kontakt:

Re: COVID - kiedy przedłużacie decyzje?

Post autor: Szarak »

Nie ma to dla mnie znaczenia. W kwietniu 2020 r. robiłem z mocą wsteczną nawet od grudnia 2019 r. przedłużenia i jakoś się dało. Teraz robię wszystko początkiem następnego miesiąca bo widać czasem już nowe orzeczenia niż jak robiłem końcem danego miesiąca.
Awatar użytkownika
Andzia87
Referent
Zajmuję się: ŚW,ŚR
Kontakt:

Post autor: Andzia87 »

Szarak pisze: 13 maja 2021, 12:24 Nie ma to dla mnie znaczenia. W kwietniu 2020 r. robiłem z mocą wsteczną nawet od grudnia 2019 r. przedłużenia i jakoś się dało. Teraz robię wszystko początkiem następnego miesiąca bo widać czasem już nowe orzeczenia niż jak robiłem końcem danego miesiąca.
Wszczęcie robisz i wysyłasz czy tylko w akta?
Jeżeli robisz to co łatwe, Twoje życie będzie trudne. Jeśli robisz to co trudne, Twoje życie będzie łatwe. – Les Brown
Awatar użytkownika
Szarak
VIP
Zajmuję się: Multitasking
Kontakt:

Post autor: Szarak »

Tak wszczęcie robię i doręczam.
MMMgops
Stażysta
Zajmuję się: SR/SW/DO
Kontakt:

Post autor: MMMgops »

Czy przedłużając zasiłki opiekuńcze w związku z Covid, przedłużacie jednocześnie dodatki do zasiłku rodzinnego na kształcenie i rehabilitacje?
milenka2013
Stażysta
Zajmuję się: SR
Kontakt:

Post autor: milenka2013 »

hmm. a jak w następnym miesiącu przedłużacie to decyzja pierwotna jest jeszcze ważna? skoro wydana do końca poprzedniego miesiąca :?:
ODPOWIEDZ