cudowne życie Kaczyńskiego
Re: cudowne życie Kaczyńskiego
Zdumiewa, że zwolennicy Komorowskiego upadli tak nisko, że odgrzewają bardzo stare kotlety w dodatku podrobione. Każde obalone kłamstwo sprawia, że nastepnego dnia pojawia się kilka kolejnych.
Sam Komorowski choć bardzo martwił się, że Jarosław Kaczyński będzie wykorzystywał tragedię smoleńską w kampani dzisiaj nie miał żadnych skrupułów by instrumentalnie wykorzystać tragedię Blidów. Od dnia dzisiejszego ten człowiek dla mnie nie istnieje. Politycy znani są z tego, że nie bez skrupułów kłamią i zwodzą wyborców. Ale to było poniżej wszelkiej godności. Tak postępują wyłącznie ludzie bez żadnych zasad.
Gdybym był człowiekiem o lewicowych przekonaniach po czymś takim w życiu nie zagłosowałbym na tego człowieka. Po prostu nie mogłem uwierzyć oglądając to w TV. Zwykli ludzie nawet w o wiele bardziej dramatycznych chwilach życia mają więcej godności.
To wszystko.
Sam Komorowski choć bardzo martwił się, że Jarosław Kaczyński będzie wykorzystywał tragedię smoleńską w kampani dzisiaj nie miał żadnych skrupułów by instrumentalnie wykorzystać tragedię Blidów. Od dnia dzisiejszego ten człowiek dla mnie nie istnieje. Politycy znani są z tego, że nie bez skrupułów kłamią i zwodzą wyborców. Ale to było poniżej wszelkiej godności. Tak postępują wyłącznie ludzie bez żadnych zasad.
Gdybym był człowiekiem o lewicowych przekonaniach po czymś takim w życiu nie zagłosowałbym na tego człowieka. Po prostu nie mogłem uwierzyć oglądając to w TV. Zwykli ludzie nawet w o wiele bardziej dramatycznych chwilach życia mają więcej godności.
To wszystko.
biedniejszy, bardziej zrozumie biedniejszych, nie łupi dla rodziny, majątku, a czy oponenci, wszystko wiedzą o swoich dziadach, rodzicach, może też postępowali różnie, ja z dzieciństwa pamiętam zielone oko radia, szmery Wolnej Europy, ucho dziadka przy radiu, w domu cisza, dziadek słucha radia,na oknach koce ,nasłuchiwanie czy psy nie ujadają bo uszy czaiły się, pamiętam wiele innych rzeczy, drugi dziadek zesłanie na Sybir, walka ramię w ramię z Piłsudskim, ukrywanie partyzantów, AK ,rana nogi leczona , nie wyleczona, amputowana z czasów strasznej wojny, pamiętam jak bliski był mi w szkole Mickiewicz , Słowacki, jak babcie tęskniły za Wilnem, moi dziadkowie żyli godnie, patriotycznie, potrafię zrozumieć, że strach, lęk o bliskich powoduje u ludzi, być może działania wbrew sobie, trudno jednak obarczać pokolenia za to co robił przodek,wszak od prezydenta zależy wiele ale nie wszystko, to tu na dole, dzieją się szemrane towarzystwa i dziwne rzeczy, a Wy co na to?
Ja i moi znajomi- też zagłosujemy na Jarosława Kaczyńskiego
Socjalizmu- nie potrzebujemy
Socjalizmu- nie potrzebujemy
Do twoich pytań dodam tylko dwa swoje:
skoro Kaczyński jest waszym człowiekiem to dlaczego tak bardzo się go obawiacie i prześladujecie? Dlaczego wobec tego musiał zginąć Lech Kaczyński? Przecierz w świetle tego wszytskiego co napisałeś leciał do \"swoich\" przyjaciół moskali.
Każdą podłość można nabazgrać, zwłaszcza gdy komuś wydaje się, że nie poniesie odpowiedzialnosci za to. Ale czy na pewno?
skoro Kaczyński jest waszym człowiekiem to dlaczego tak bardzo się go obawiacie i prześladujecie? Dlaczego wobec tego musiał zginąć Lech Kaczyński? Przecierz w świetle tego wszytskiego co napisałeś leciał do \"swoich\" przyjaciół moskali.
Każdą podłość można nabazgrać, zwłaszcza gdy komuś wydaje się, że nie poniesie odpowiedzialnosci za to. Ale czy na pewno?
toż to kaczyński myśli socjalistycznie - komorowski to liberał z socjalizmem nie ma nic wspólnego.
Gratulacje z powodu mądrości!!!!!!
Gratulacje z powodu mądrości!!!!!!
no to mamy mieć socjalizm i znowu potrzeby będzie okrągły stół, żeby go obalić. Tylko czy Lechu da radę jeszcze raz przeskoczyć płot we stoczni, której nie ma?
Pewnie nie i socjalizm zwycięży na wieki wieków - amen!!!!!!
Pewnie nie i socjalizm zwycięży na wieki wieków - amen!!!!!!
Kiedyś rządziła jedna partia- PZPR
Dzisiaj- PO ( większość stanowisk łącznie z prezydenturą)
Dzisiaj- PO ( większość stanowisk łącznie z prezydenturą)
Jeden wódz, jeden głos, jeden język - PiS = (to co już było) PZPR - prosta kalka
Jaruś Premier - Lesio Prezydent (jeden PiS) i nie zostanę premierem jak brat będzie prezydentem - kto to powiedział? Pamięć coś zawodna jest.
Kali ukraść - dobrze; Kalemu ukraść - źle - oto i prosta prawda pisuardczyków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Jaruś Premier - Lesio Prezydent (jeden PiS) i nie zostanę premierem jak brat będzie prezydentem - kto to powiedział? Pamięć coś zawodna jest.
Kali ukraść - dobrze; Kalemu ukraść - źle - oto i prosta prawda pisuardczyków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Oprócz cudowne życie Kaczyńskiego - HYdE PaRK przeczytaj również:
Co robić?
polcam do przeczytania
i zrobię wszystko żeby Komorowski nie wygrał
victoria
vickoria
pomoc
Jarosław prosi o głos
nie chcę Komorowskiego!!!!!!!
Naiwny pracowniku socjalny sprawdź
Jarosław K
ops ursynów