a jaki masz teraz?ensiferum pisze:Witam zastanawiam się nad zmianą programu. Mam pytanie do użytkowników Amazisa, Czy jest on wdzięcznym programem i przyjaznym dla obsługującego?
Będąc na starej wersji (zakładam że to 2-0.4) jak najbardziej masz oprogramowanie zgodne z obowiązującym stanem prawnym - a wkrótce ukaże się wersja 2-0.5 (równocześnie z wersją 2-1.5 dla nowej technologii) wprowadzająca zmiany prawne obowiązujące od 1 stycznia, w tym świadczenia rodzicielskie i złotówkę za złotówkę - rozwiązanie jest już gotowe i opis dla Was dostępny w formie dokumentu PDF (niestety forum www.ops.pl nie dopuszcza dodawania załączników PDF, więc nie mogę wrzucić na to forum) tutaj:ensiferum pisze:sygnity, i jestem jeszcze na starej wersji, dlatego się zastanawiam nad zmianą oprogramowania lub przejście na nową wersję
pozdrawiamlegalna 01 pisze:Ja jestem zadowolona z programu, wszystkie zgłaszane niedoskonałosci zostawały poprawiane, juz tak sobie ogarnełam system, że wnioski o przyłaczenie i informacje idą mi sprawnie.
a skad taki pomysl ? prosze poczytac moje wypowiedzi nigdy takiej daty granicznej nie podawalem pozdrawiamensiferum pisze:Czyli mam rozumieć, że przejście na nową technologi wcale nie jest konieczne z dniem 31,12.2015r. czy tak?