Czy dla was Grodzka to facet czy kobieta?
Czy dla was Grodzka to facet czy kobieta?
Wielu uważa że on(a) kobietą nigdy nie będzie bo DNA nie można zamienić.
Jak wy uważacie?
Jak wy uważacie?
Re: Czy dla was Grodzka to facet czy kobieta?
to nie baba ani chłop to porostu potwór.........
tak twierdzi Pawłowicz, która pomieszała chromosomy z
DNA
poza tym jest płeć fizyczna i psychiczna, psychicznie Grodzka jest kobietą, która zmieniła płeć fizyczną
mnie to nie przeszkadza, jeśli ktoś o wyglądzie mężczyzny czuje się kobietą to jego sprawa co z tym zrobi, coraz więcej takich osób ma odwagę i walczy o swoje psychiczne przekonania
jest to \"płeć uwięziona\" problem z którym trudno żyć, generalnie współczuję
DNA
poza tym jest płeć fizyczna i psychiczna, psychicznie Grodzka jest kobietą, która zmieniła płeć fizyczną
mnie to nie przeszkadza, jeśli ktoś o wyglądzie mężczyzny czuje się kobietą to jego sprawa co z tym zrobi, coraz więcej takich osób ma odwagę i walczy o swoje psychiczne przekonania
jest to \"płeć uwięziona\" problem z którym trudno żyć, generalnie współczuję
Jestem ciekaw jak przebiega taka przemiana płci i jak wygląda np. pierwsze inne sikanie:)
to nie jest śmieszne
to jest tragedia tych ludzi, nie rozumiecie to nie opluwajcie, jak wam sie niedajboże zdarzy w rodzinie to może coś do was dotrze, kolega mojej córki jest gejem w związku z chłopakiem i wyjechał do anglii - tam nie ma żadnych problemów, rodzice zrozumieli i zaakceptowali chociaż trochę to trwało, bardzo fajny i sympatyczny czlowiek
to jest tragedia tych ludzi, nie rozumiecie to nie opluwajcie, jak wam sie niedajboże zdarzy w rodzinie to może coś do was dotrze, kolega mojej córki jest gejem w związku z chłopakiem i wyjechał do anglii - tam nie ma żadnych problemów, rodzice zrozumieli i zaakceptowali chociaż trochę to trwało, bardzo fajny i sympatyczny czlowiek
2013-01-30 21:48
Re: Gej w pomocy społecznej
wysłane przez ~oko dnia 2013-01-30 21:48:20
~oko
że co? nie rozumiesz ~...? gejów jest więcej niż się spodziewasz, gej w pomocy to dorosły człowiek, a kolega corki o wiele młodszy, więc znam i nic do nich nie mam!!! to proste do zrozumienia obaj są kulturalni i sympatyczni, czego o niektórych hetero tu i np w sejmie - powiedzieć nie można, tak samo jak o tobie chamie!!!
+ dodaj odpowiedź
Oprócz Czy dla was Grodzka to facet czy kobieta? - HYdE PaRK przeczytaj również:
do socjal
pytanie
pytanie
Metamorfoza OPS Śródmieście m.st. Warszawy
Czy małżeństwo to związek tylko kobiety i mężczyzny?
Potrzeby podstawowe
Kultura słowa
edukacja
ona
Ratunek
Ustawa o związkach partnerskich
proszę o pomoc
Elitarna \"Polska\"
POTRZEBUJE POMOCY MATERIALNEJ
Rocznica Powstania Styczniowego 1863
wątek randkowo miłosny