...to na forum będzie mi się ciągle wyświetlało to okienko o przetwarzaniu danych?
Klikam "zapisz zgodnie z wyborem" i wciąż, i wciąż, i wciąż klikam. Czy dopiero jak kliknę wszystkie zgody to to zniknie? To jest chyba działanie niezgodne z RODO?
Zgadzam się na przechowywanie w moim urządzeniu plików cookies, jak też na przetwarzanie ich w celach marketingowych, w tym profilowania, moich danych osobowych pozostawianych przeze mnie w ramach korzystania ze stron internetowych, serwisów i innych funkcjonalności zapisywanych w tych plikach cookies, przez Netstel oraz jego zaufanych partnerów. Zgoda jest dobrowolna i może być w każdym czasie wycofana.
Wyrażam zgodę na udostępnianie moich danych osobowych pozostawianych przeze mnie w ramach korzystania ze stron internetowych, serwisów i innych funkcjonalności zapisywanych w tych plikach cookies, przez Netstel i zaufanych partnerów innym administratorom zainteresowanym marketingiem swoich produktów lub usług (reklamodawcom) jak też innym odbiorcom. Zgoda jest dobrowolna i może być w każdym czasie wycofana.
Czy jak nie wyrażę zgody na udostępnianie moich danych innym podmiotom, to okienko ze zgodami będzie mnie tak męczyć? To o to chodziło w RODO, żeby wymuszać zgody, czy właśnie żeby nie wymuszać???
Czy dopóki nie zatwierdzę wszystkich zgód...
-
- Podinspektor
- Zajmuję się: ŚR
- Kontakt:
Czy dopóki nie zatwierdzę wszystkich zgód...
Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
- alanka
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Czy dopóki nie zatwierdzę wszystkich zgód...
Popieram, poprawienie tego. Strasznie denerwujące to okienko.
Denerwować się, to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych. E. Hemingway
Oprócz Czy dopóki nie zatwierdzę wszystkich zgód... - O serwisie OPS.pl przeczytaj również:
nienależnie pobrane świadczenie rodzinne i odsetki ustawowe za opóźnienie
Problem z zamieszczeniem tematu na forum
Jak zadać pytanie w czacie ?
REKLAMY na forum
Jak usunąć konto?
awaria forum?
Czat nie dział?
Chciałabym usunąć swój post ale jak to zrobić?
Czy portal wysyła maile do ośrodków
jak mogę dodawać posty do zakładek na swoim profiu?
Jak mogę zmienić nazwę użytkownika?
pouczenie w sygnity
OFERTA PRACY: REDAKTOR ZDALNY DO SERWISU OPS.PL
Mini chat na forum- dyskusja, problemy
Instrukcja zmiany wyglądu forum (stary wygląd)
OGŁOSZENIE w sprawie osób niezalogowanych (pisanie postów)