Czy księgowi przesyłają odpowiedzi na zapytania ofertowe dla klientów? - Księgowość

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]

Napisano: 09 wrz 2023, 14:25

Pracuję w małej firmie, głównie dla małych klientów biznesowych. Prowadzę księgowość i płace. Mam klienta prowadzącego jednoosobową działalność gospodarczą, który chce ubiegać się o pracę/ofertę federalną. Nie ma personelu, stara się mnie traktować jak swojego kierownika biura/biznesu. Próbuje zrzucić na mnie federalne i stanowe wnioski o zapytanie ofertowe. Czy firmy księgowe często wykonują tego rodzaju pracę dla klientów, czy też mam rację, że wykracza to poza normalne zaangażowanie?
daria2
Praktykant
Od: 09 wrz 2023, 14:19
Zajmuję się: PS

Napisano: 14 wrz 2023, 10:26

daria2 pisze:
09 wrz 2023, 14:25
Pracuję w małej firmie, głównie dla małych klientów biznesowych. Prowadzę księgowość i płace. Mam klienta prowadzącego jednoosobową działalność gospodarczą, który chce ubiegać się o pracę/ofertę federalną. Nie ma personelu, stara się mnie traktować jak swojego kierownika biura/biznesu router login. Próbuje zrzucić na mnie federalne i stanowe wnioski o zapytanie ofertowe. Czy firmy księgowe często wykonują tego rodzaju pracę dla klientów, czy też mam rację, że wykracza to poza normalne zaangażowanie?
I got this,..
daria2
Praktykant
Od: 09 wrz 2023, 14:19
Zajmuję się: PS

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x