świętokrzyskie - wczoraj przyszła umowa do podpisania
Można jaśniej, o co chodzi? Bo ja dostałem decyzję od dyrekcji o przyznaniu dodatku już w lipcu, a dodatku do dnia dzisiejszego nie mam wypłaconego, po co mi jakaś umowa, czy pismo, decyzja, bez pokrycia?
świętokrzyskie - wczoraj przyszła umowa do podpisania
Można jaśniej, o co chodzi? Bo ja dostałem decyzję od dyrekcji o przyznaniu dodatku już w lipcu, a dodatku do dnia dzisiejszego nie mam wypłaconego, po co mi jakaś umowa, czy pismo, decyzja, bez pokrycia?
Decyzja z urzędu wojewódzkiego o przyznaniu dotacji na wypłatę dodatków motywacyjnych. Dziś została podpisana i odesłana. Więc juz chyba z górki...
Wielkopolska, powiat chodzieski.
W zeszłym tygodniu otrzymaliśmy pisma w sprawie przyznania dodatków. Pierwsza wypłata z wyrównaniem do 10 października.
W Klerykowie wypłacili, w wielkich bólach i przeciąganiu sprawy, za 3 miesiące, zobaczymy jak będzie później...czy z pensją, czy jakoś osobno będą płacić nikt nie wie, wyszło coś 681 zł netto
W Naszej Gminie piękny plakat na stronie internetowej ile to pracownicy pomocy społecznej mają dostać w skali kraju, bębnią 1000 zł, nikt nie mówi brutto ALE TYSIĄC NJWAŻNIEJSZY, lubelskie cisza, powiat chełmski......
Do dziś u nas sprawozdanie (pomorskie) i miedzy innymi pytanie dlaczego nie wypłacili - ciekawe jaka będzie odpowiedź?
Okazało się, że środki chyba są ale niestety jakieś techniczne problemy z wypłatą (program komputerowy).