My też nie płacimy wynagrodzenia dla koordynatora, mam ogromną prośbę które RIO wydało taką opinię mogę prosić o sygnaturę tego pisma. Dziękujęmonia77 pisze: ↑16 kwie 2024, 11:20art 191 ust. 7 - Wynagrodzenia wraz z pochodnymi od wynagrodzenia dla zawodowej rodziny zastępczej, prowadzącego rodzinny dom dziecka, rodziny pomocowej oraz osób zatrudnionych w rodzinie zastępczej i rodzinnym domu dziecka oraz koszty objęcia rodziny zastępczej lub rodzinnego domu dziecka opieką koordynatora rodzinnej pieczy zastępczej finansuje proporcjonalnie do liczby dzieci powiat, o którym mowa w ust. 1–4.
Ja już sama nie wiem, ale trzymamy się opinii RIO
Wysłałam w wiadomości prywatnej link do opinii RIOUla1 pisze: ↑16 kwie 2024, 13:09My też nie płacimy wynagrodzenia dla koordynatora, mam ogromną prośbę które RIO wydało taką opinię mogę prosić o sygnaturę tego pisma. Dziękujęmonia77 pisze: ↑16 kwie 2024, 11:20art 191 ust. 7 - Wynagrodzenia wraz z pochodnymi od wynagrodzenia dla zawodowej rodziny zastępczej, prowadzącego rodzinny dom dziecka, rodziny pomocowej oraz osób zatrudnionych w rodzinie zastępczej i rodzinnym domu dziecka oraz koszty objęcia rodziny zastępczej lub rodzinnego domu dziecka opieką koordynatora rodzinnej pieczy zastępczej finansuje proporcjonalnie do liczby dzieci powiat, o którym mowa w ust. 1–4.
monia77 pisze: ↑16 kwie 2024, 13:52Dziękuję.Ula1 pisze: ↑16 kwie 2024, 13:09My też nie płacimy wynagrodzenia dla koordynatora, mam ogromną prośbę które RIO wydało taką opinię mogę prosić o sygnaturę tego pisma. Dziękujęmonia77 pisze: ↑16 kwie 2024, 11:20art 191 ust. 7 - Wynagrodzenia wraz z pochodnymi od wynagrodzenia dla zawodowej rodziny zastępczej, prowadzącego rodzinny dom dziecka, rodziny pomocowej oraz osób zatrudnionych w rodzinie zastępczej i rodzinnym domu dziecka oraz koszty objęcia rodziny zastępczej lub rodzinnego domu dziecka opieką koordynatora rodzinnej pieczy zastępczej finansuje proporcjonalnie do liczby dzieci powiat, o którym mowa w ust. 1–4.
Wysłałam w wiadomości prywatnej link do opinii RIO