witam mam pytanie przyznano mi swiadczenia rodzinne na okres listopad 2010 pazdziernik 2011 do tej pory nie przekraczalismy minimum 504zl /os w tym mcu (pracujac w tej samej firmie)maz dostal podwyzke i przekroczylo nam o 74zl wsumie czy w takim wypadku moga nam cofnac swiadczenie????????????prosze pomozcie
czy aby napewno?wsumie przekroczy mi min 504 zl i nie wiem czy w przyszlym miesiacu rowniez mi nie przekroczy boje sie zapytac w osrodu by sie nie wkopac ale tez nie chce miec problemow jezeli tego nie zglosze
skoro mąż cały czas pracuje w tym samym zakładzie pracy, nie było zwolnienia czy też nie podjął pracy dodatkowej to nie masz o co się martwić, wasze dochody zostaną przeliczone w następnym okresie swiadczeniowym i wówczas ewentualnie nie załapiecie sie na rodzinne
nie, podwyżki nigdzie nie musisz zgłaszać, to będzie liczone dopiero w przyszłym roku, jak będziecie ponownie ubiegać się o świadczenia, jest to ciągle ten sam zakład pracy
podpisuję się teraz imieniem Lena, bo pod xxx ktoś sadzi byki
dziekuje ci za informacje szkoda mi tego swiadczenia zwlaszcza ze syn jedzie na zielona szkole i z rodzinnego jest spora doplata u meza nie interesuja sie takimi rzeczami jak rodzinne a dla mnie to jednak zawsze jakis grosz mam nadzieje ze twoja informacja nie ma jakis haczykow tzn ze potem okarze sie ze jednak mialam to zgloic
dziekuje i pozdrawiam