czy moge sie ubiegac o pomoc w mopsie jesli wynajmuje z kolezanka mieszkanie

Wybrane tematy:
Informacja o przyznaniu świadczenia pieniężnego Ukraina Wzór decyzji przyznającej zasiłek rodzinny + dodatki ZŁOTÓWKA ZA ZŁOTÓWKĘ CV i adres Wzór umowy powierzenia przetwarzania danych osobowych do AOON ZUS - pismo o zaprzestaniu płacenia skł. em-rent. Wniosek o udostepnienie dokumentacji medycznej
ODPOWIEDZ
~wioleta

czy moge sie ubiegac o pomoc w mopsie jesli wynajmuje z kolezanka mieszkanie

Post autor: ~wioleta »

jestem osoba niepełnosprawna o stopniu umiarkowanym mój jedyny docgód to 4,44zl i wynajmuje z kolezanka 2 pokojowe mieszkanie na puł czy mam prawo ubiegac sie o jaka kolwiek pomoc z mopsu na czesc chociaz opłat jakie pokrywam ?a jesli nie na opłaty to moze na zywnosc albo opał ,pomózcie mi bo nie mam pojecia co mi sie nalezy a jest ciezko do tego dochodza leki które musze teraz niedawno wydałam 120 zł na leki na kregosłup
~xxx

Re: czy moge sie ubiegac o pomoc w mopsie jesli wynajmuje z kolezanka mieszkanie

Post autor: ~xxx »

to zrób tak:
1,11zł na mieszkanie
1,11 zł na opłaty
1,11 zł na żywność
i pozostałe 1,11 zł na leki
i widzisz po co ci pomoc - na wszystko przeciez wystarcza.
~monia

Re: czy moge sie ubiegac o pomoc w mopsie jesli wynajmuje z kolezanka mieszkanie

Post autor: ~monia »

a skąd wziełas te 120 zł skoro masz 4,44 zł dochodu?
~ewcia

Post autor: ~ewcia »

więcej wyrozumiałosci koleżanki, Wioletta ma pewnie zasiłek stały 444zł, juz jej tak bardzo nie krytykujcie. Lepiej nic nie piszcie.
wioleta- przykro mi, ja akurat nie znam sie na dodatkach, ale ktos zyczliwy moze jednak sie wypowie...
~wioleta

Post autor: ~wioleta »

myslałam ze ktos sie wypowie madrze a tu tylko jaj se robia ze mnie tak ewcia mam zasiłek stały
~ja

Post autor: ~ja »

a stały zasiłek to nie pomoc z mopsu??
ODPOWIEDZ