czy moge starć się o rodzinne ? - Świadczenia rodzinne

Strona 4 z 5    [ Posty: 42 ]

Napisano: 22 lis 2013, 16:13

miało być : jak pieron się NIE denerwuj
~ewalu

Napisano: 22 lis 2013, 20:31

współczuję wam w tych świadczeniach, jeden kraj a nie jednomyślności ....
~leo

Napisano: 22 lis 2013, 20:37

jeden wniosek i wielodzietność też
16a) rodzinie wielodzietnej - oznacza to rodzinę wychowującą troje i więcej dzieci mających prawo do zasiłku rodzinnego;
~Kati

Napisano: 22 lis 2013, 22:07

Mazurek na szkoleniu mówił , że dwa wnioski i nie wielodzietnośc
~zuza

Napisano: 22 lis 2013, 23:01

W orzeczeniu w sprawie o sygnaturze akt IV CK 648/04 Sąd Najwyższy stwierdził, że konkubinat jest rodziną.
~Kati

Napisano: 22 lis 2013, 23:02

weźcie nie słuchajcie Mazurka, nie szkoda wam kasy na szkolenia z nim?
ewalu, skąd pomysł, żeby na dwóch wnioskach? mają w spólne dziecko? mają! więc są rodziną, składają jeden wniosek na trójkę dzieci.
~ela

Napisano: 23 lis 2013, 12:24

ależ ja bym tak na pewno zrobiła ... gdybym wcześniej nie zadzwoniła do UW .... aleee konkubenci zawarli związek małżeński ( nie nie ja ich nie zmuszałam, pobudowali sobie na terenie naszej gminy cuuudnyyy dom z zerowych dochodów )... i złożyli jeden wniosek

nadmienię, ze do mnie przyszli z innej gminy gdzie składali dwa wnioski i pobierali wielodzietność
~ewalu

Napisano: 24 lis 2013, 20:36

mam w pracy identyczny przypadek i naprawdę dostaję już zamętu w głowie jak to zrobić poprawnie...może jeszcze się ktoś życzliwy dołączy do dyskusji...
~skołowana

Napisano: 25 lis 2013, 21:37

\"jednomyślność\" jak u mnie w MOPR.. masakra ;-)
~yallah

Napisano: 09 mar 2015, 17:36

Witam. Chcę odświeżyć ten wątek, mam podobny problem (jak wielu tutaj), dlatego przeszukiwałam forum. Mam prośbę do osób, które miały takie sprawy w SKO, czy kontrolowane przez UW, napiszcie, może coś się wyklaruje. Przeczytałam wpisy z kilku lat i mam wrażenie, że z każdym rokiem zwiększa się strach, kiedy trzeba podjąć decyzję w niejasnych sytuacjach. Ale to tylko my mamy problem z interpretowaniem przepisów. Kto może niech pomoże.
mariaanna

Strona 4 z 5    [ Posty: 42 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x