czy mogę utracić dochód na podstawie oświadczenia
czy mogę utracić dochód na podstawie oświadczenia
Mam umowy zlecenia i ani mąż ani żona nie posiadają tych umów ani Pitów 11, czy mogę utracić im ten dochód na podstawie oświadczenia???
Re: czy mogę utracić dochód na podstawie oświadczenia
Na wydruku z Emp@ti z ZUS-u jest data utraty? Jak tak to na tej podstawie też można utracić.
- voodoo
- Inspektor
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
Masło maślanekin pisze:Mam umowy zlecenia i ani mąż ani żona nie posiadają tych umów

z empatii Zus wyszło że sa zleceniówki a oni ich nie mają????
- voodoo
- Inspektor
- Kontakt:
Jesteś pracownikiem OPS? Powinnaś chyba lepiej pisać, bardziej zrozumiale bo to co czytam jest jakąś komedią.
-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
zestresowała sie dziewczyna. odpuść jej 

- 6i9
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
voodoo bądź grzecznyvoodoo pisze:Jesteś pracownikiem OPS? Powinnaś chyba lepiej pisać, bardziej zrozumiale bo to co czytam jest jakąś komedią.

- voodoo
- Inspektor
- Kontakt:
Niech napisze po ludzku wtedy doczeka się normalnej odpowiedzi bo teraz to taki monolog prowadzi można powiedzieć 

"Mam umowy zlecenia"- (skrót myślowy),nie chciało mi się pisać, że z Emp@tii wyszło, że w danym roku i wnioskodawca i jej mąż pracowali na umowę zlecenie. Wnioskodawca ani jej mąż nie posiadają tych umów, gdyż jak twierdzą zgubili je.
Voodoo, jesteś pracownikiem OPS???, mógłbyś zacząć czytać ze zrozumieniem i między wierszami, bo jak mniemam z oświadczeń klientów również musisz domyślać się pewnych rzeczy i na pewno nie tak oczywistych.
Voodoo, jesteś pracownikiem OPS???, mógłbyś zacząć czytać ze zrozumieniem i między wierszami, bo jak mniemam z oświadczeń klientów również musisz domyślać się pewnych rzeczy i na pewno nie tak oczywistych.
- voodoo
- Inspektor
- Kontakt:
No jestem ale wymagam od Ciebie jako pracownika pisania takiego, żeby każdy mógł tu zrozumieć.
Skoro zgubili to niech idą do tego pracodawcy ew. możesz Ty wnioskować o wydanie duplikatów choć dla mnie to jest naciągane.
Skoro zgubili to niech idą do tego pracodawcy ew. możesz Ty wnioskować o wydanie duplikatów choć dla mnie to jest naciągane.
Oprócz czy mogę utracić dochód na podstawie oświadczenia - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
czy decyzja z decyzji?
Orzeczenie a 500 plus
jak potrącić świadczenie nienależnie pobrane
Dochody z byłą żoną
niedopatrzenie
koordynacja
rops
do Elmer i innych!!!!
jak robicie
spłata świadczenia rodzinnego z 500+
drugi wniosek małżonka - czy wydać decyzję ?
pilne
Koordynacja
czy w każdym przypadku trzeba
zle wydana decyzja
wydaje mi się że Rops dał błędną decyzję