Czy możemy już składać na rzeczówkę?

~`~~

Re: Czy możemy już składać na rzeczówkę?

Post autor: ~`~~ »

sorki pazernym( jak znam sytuacje to zaraz będą mi wypominać że robię błędy ha ha)
~go

Post autor: ~go »

nie jestem pracownikiem socjalnym pracuje w ośrodku pomocy społecznej. nie zastanawia was po co matka biologiczna pyta kiedy jej syn dostanie większa sume pieniędzy od Państwa? Niestety z doświadczenia wiem że rodzice biologiczni interesuja się tylko po to żeby coś mieć z tego dla siebie. dlaczego ta \"dobra mataka\" nie pyta jak ma teraz pomóc synowi, ktoś ją pytał czy płaciła alimenty na syna, czy go wspiera????? Mama pyta tylko kiedy pieniądze i czy da sie to przyspieszyć
~go

nie jestem pracownikiem socjalnym pracuje w ośrodku pomocy społecznej. nie zastanawia was po co matka biologiczna pyta kiedy jej syn dostanie większa sume pieniędzy od Państwa? Niestety z doświadczenia wiem że rodzice biologiczni interesuja się tylko po to żeby coś mieć z tego dla siebie. dlaczego ta \"dobra mataka\" nie pyta jak ma teraz pomóc synowi, ktoś ją pytał czy płaciła alimenty na syna, czy go wspiera????? Mama pyta tylko kiedy pieniądze i czy da sie to przyspieszyć
~go

nie jestem pracownikiem socjalnym pracuje w ośrodku pomocy społecznej. nie zastanawia was po co matka biologiczna pyta kiedy jej syn dostanie większą sumę pieniędzy od Państwa? Niestety z doświadczenia wiem że rodzice biologiczni interesują się tylko po to żeby coś mieć z tego dla siebie. dlaczego ta \"dobra matka\" nie pyta jak ma teraz pomóc synowi, ktoś ją pytał czy płaciła alimenty na syna, czy go wspiera????? Mama pyta tylko kiedy pieniądze i czy da sie to przyspieszyć
~`~~

Post autor: ~`~~ »

nie wiem dlaczego się tłumaczysz?
ODPOWIEDZ