Witam! czy macie ustalenia żeby petenci przychodzili np. w maseczkach, wchodzili pojedynczo do biura, macie sami macie też jakieś zabezpieczenia w biurze ? bo zbliża się sezon przy 300+ czy w rodzinnym i przewinie się dużo ludzi....
Tak petenci mają wchodzić w maseczkach (z tego co wiem, to nadal w publicznej przestrzeni zamkniętej jest taki obowiązek). Na chwilę obecną działamy na dzwonek do drzwi i wtedy ktoś schodzi i obsługuje przy wyznaczonym stoliku. Nie wiem czy w sierpniu będziemy się otwierać, zobaczymy jak będzie
U nas od 3 tygodni są wpuszczani do biur, dlatego myślałam żeby zasugerować kierownictwu ze względu na sezon 300+ czy rodzinnego żeby przy biurkach zrobili np. choć szybę, pleksę z otworem na dole, tak jak mają w aptekach czy sklepach bo w sierpniu przewinie się sporo ludzi, co myślicie o tym, może macie jakieś inne rozwiązania...
U mnie też przychodzą w maseczkach, obsługuję przy małym stoliku na korytarzu, bez żadnej pleksy czy coś. Teraz spoko bo nie ma tyle ludzi ale w sierpniu nie wyobrażam sobie przyjmować wnioski w takich warunkach. A żeby dojść do mojego biura trzeba przejść przez dwa inne więc nie ma opcji że będą wpuszczani