Czy Platforma Obywatelska tonie??
Czy Platforma Obywatelska tonie??
Według najnowszego sondażu przeprowadzonego przez portal wybory.xaa.pl, Prawo i Sprawiedliwość zdobywa 28,9 proc. głosów i wyprzedza Platformę Obywatelską (27,8 proc.). Poza Sejmem znalazłoby się Polskie Stronnictwo Ludowe (4,3 proc.).
- O wiarygodności naszych sondaży świadczy fakt, iż okazały się one najbardziej zbliżone do oficjalnych wyników wyborów parlamentarnych w 2011 roku - mówi dla tabloidu Jarosław Wolski z wybory.xaa.pl.
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/zaskakuj ... omosc.html
Jak myślicie juz po Donku czy moze znów sie zaczyna \"straszenie PiSem\"?
Czy PO dostanie \"nagrodę\" od wyborców za reforme emerytalną??
- O wiarygodności naszych sondaży świadczy fakt, iż okazały się one najbardziej zbliżone do oficjalnych wyników wyborów parlamentarnych w 2011 roku - mówi dla tabloidu Jarosław Wolski z wybory.xaa.pl.
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/zaskakuj ... omosc.html
Jak myślicie juz po Donku czy moze znów sie zaczyna \"straszenie PiSem\"?
Czy PO dostanie \"nagrodę\" od wyborców za reforme emerytalną??
Re: Czy Platforma Obywatelska tonie??
Takiego bajzlu i degrengolady państwa jakiego narobiła PO nie zrobił nikt. Poza Buzkiem też z PO..
no pieprzysz buzek był z aws-u - peło jeszcze wtedy nie było - ot stoczniowca gł.upie myślenie jak konia w klapkach jak źle to peło
Buzek był w AWS-ie ale nie z AWS-u. Podobnie jak Marcinkiewicz był w PiS-ie ale nie z PiS-u. To są nie tyle ludzie PO co dawnej UW. W każdym razie z całą pewnością reprezentują tamte interesy. Sam Buzek powinien kiedyś stanąć przed Trybunałem Stanu za reformę emerytalną, którą doprowadził do wyprowadzenia ogromnych sum z ZUS do prywatnych kieszeni a obiecywane \"gruszki na wierzbie\" czyli bardzo wysokie emerytury okazały się fikcją. Jestem przekonany, ze Buzek był tego świadomy od samego początku.
Podobnie jest teraz, przesunięcie wieku emerytalnego z obiecankami, że dzięki temu kobiety będą miały wyższe emerytury o 70% a mężczyźni o 20% to tylko obiecanki. Biorąc jednak pod uwagę, że informacje te pochodzą od premiera to są to nie tylko obiecanki ale wręcz oszustwo, za które kiedyś powinien być pociągnięty do odpowiedzialności.
Podobnie jest teraz, przesunięcie wieku emerytalnego z obiecankami, że dzięki temu kobiety będą miały wyższe emerytury o 70% a mężczyźni o 20% to tylko obiecanki. Biorąc jednak pod uwagę, że informacje te pochodzą od premiera to są to nie tylko obiecanki ale wręcz oszustwo, za które kiedyś powinien być pociągnięty do odpowiedzialności.
Oprócz Czy Platforma Obywatelska tonie?? - HYdE PaRK przeczytaj również:
kocham góry
Kim jest Adam?
zaniedbanie dzieci wobec rodziców
Apel o pomoc
straszne
DIABLO 3
jest ktoś chętny bronić tego rządu?
powiat wrocławski i oleśnicki
Runęły nadzieje wiązane z Palikotem.
potrzebna mi pomoc finansowa
ciężkie chwile potrzeba pomoc
potrzebna mi pomoc finansowa
Proszę o Pomoc!!!!
Syndrom Starczego Braku Skupienia Uwagi /SSBSU/.
Piosenki Euro 2012
materiały do pracy mgr