Czy przekazujecie dodatek energetyczny na rachunek bankowych przedsiębiorcy energetycznyego?

Wybrane tematy:
Deputat węglowy zaświadczenie o dochodach Emerytura w marcu Potrącenie nadpłaty świadczenia uzupełniającego proszę sprawdzcie Śmierć zarządcy co dalej?
~Majera

Czy przekazujecie dodatek energetyczny na rachunek bankowych przedsiębiorcy energetycznyego?

Post autor: ~Majera »

Mam pytanie czy oprócz przekazywania de na konto bankowe Wnioskodawcy przekazujecie dodatek energetyczny na rachunek bankowy przedsiębiorcy energetycznego, z którym zawarto umowę kompleksową lub umowę sprzedaży energii elektrycznej?
~Fantomas

Re: Czy przekazujecie dodatek energetyczny na rachunek bankowych przedsiębiorcy energetycznyego?

Post autor: ~Fantomas »

W ustawie jest określone że wypłacamy odbiorcy wrażliwemu. U mnie jest albo w kasie albo na rachunek bankowy wnioskodawcy.
~BooBoo

Re: Czy przekazujecie dodatek energetyczny na rachunek bankowych przedsiębiorcy energetycznyego?

Post autor: ~BooBoo »

Rozmawiałam z energetyką i każdy ma u nich indywidualny nr konta bankowego dlatego oprócz kasy i konta wnioskodawcy mam opcję przelew do Enei.
~Majera

Post autor: ~Majera »

do BooBoo, a co zrobisz jak zawiesisz wypłatę, a pieniądze poszły, to czy energetyka zwróci?
~BooBoo

Post autor: ~BooBoo »

Dodatku energetycznego nie zawieszamy!!! Nawet jak są zaległości to wypłacamy DE do końca decyzji czyli obecnie do max.kwietnia
~Anna

Post autor: ~Anna »

wypłata - tylko - kasa - konto odbiorcy wrażliwego.
~Fantomas

Post autor: ~Fantomas »

Bobo co z tego że każdy ma indywidualny nr konta. Kto jest właścicielem tego konta? Odbiorca wrażliwy czy zakład energetyczny? Odpowiedz sobie sam.
~ami

Post autor: ~ami »

Z tego co widziałam kilka instytucji ma na rachunek energetyki np. poznań, u mnie tez tak chcą :(
~nana

Post autor: ~nana »

za zgodą i na wniosek klienta u nas będziemy przelewać na energetykę
ODPOWIEDZ