Czy przekazujecie dodatek energetyczny na rachunek bankowych przedsiębiorcy energetycznyego?
Czy przekazujecie dodatek energetyczny na rachunek bankowych przedsiębiorcy energetycznyego?
Mam pytanie czy oprócz przekazywania de na konto bankowe Wnioskodawcy przekazujecie dodatek energetyczny na rachunek bankowy przedsiębiorcy energetycznego, z którym zawarto umowę kompleksową lub umowę sprzedaży energii elektrycznej?
Re: Czy przekazujecie dodatek energetyczny na rachunek bankowych przedsiębiorcy energetycznyego?
W ustawie jest określone że wypłacamy odbiorcy wrażliwemu. U mnie jest albo w kasie albo na rachunek bankowy wnioskodawcy.
Re: Czy przekazujecie dodatek energetyczny na rachunek bankowych przedsiębiorcy energetycznyego?
Rozmawiałam z energetyką i każdy ma u nich indywidualny nr konta bankowego dlatego oprócz kasy i konta wnioskodawcy mam opcję przelew do Enei.
do BooBoo, a co zrobisz jak zawiesisz wypłatę, a pieniądze poszły, to czy energetyka zwróci?
Dodatku energetycznego nie zawieszamy!!! Nawet jak są zaległości to wypłacamy DE do końca decyzji czyli obecnie do max.kwietnia
wypłata - tylko - kasa - konto odbiorcy wrażliwego.
Bobo co z tego że każdy ma indywidualny nr konta. Kto jest właścicielem tego konta? Odbiorca wrażliwy czy zakład energetyczny? Odpowiedz sobie sam.
Z tego co widziałam kilka instytucji ma na rachunek energetyki np. poznań, u mnie tez tak chcą

za zgodą i na wniosek klienta u nas będziemy przelewać na energetykę
Oprócz Czy przekazujecie dodatek energetyczny na rachunek bankowych przedsiębiorcy energetycznyego? - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
eneria
Dochód w rodzinie
UPOWAŻNIENIE DO PROWADZENIE DODATKU ENERGETYCZNEGO
Na jaki okres wydajemu drugą decyzję ?
zarządca
energia na kartę
problemowe sprawy
KLASYFIKACJA BUDŻETOWA DE
Dodatek Energetyczny
do małego www -pytanko
DM podstawowe pytania
zaległości obejmujące 2 pełne miesiące