czy sprawdzać - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 10 cze 2015, 13:37

kobieta pobiera zasilek rodzinny, przychodzi pracownik socjalny i mowi mi ze ta pani podjela prace i poinformowala ja ze mam mi zglosisc uzyskanie dochodu, do dzisiaj nie przyszla i sie teraz zastanawiam czy ja wezwac do zlozenia wyjasnien. nie mam zadnego dokumentu ktory by potwierdzal ze ona pracuje, jedynie informacje od pracownika socjalnego. jak byscie zrobili?????
proca

Napisano: 10 cze 2015, 13:39

no to niech pracownik socjalny napisze ci stosowne wyjasnienia, żebyś miała podkładkę w razie czego
bxbxbx

Napisano: 10 cze 2015, 13:46

proca pisze:kobieta pobiera zasilek rodzinny, przychodzi pracownik socjalny i mowi mi ze ta pani podjela prace i poinformowala ja ze mam mi zglosisc uzyskanie dochodu, do dzisiaj nie przyszla i sie teraz zastanawiam czy ja wezwac do zlozenia wyjasnien. nie mam zadnego dokumentu ktory by potwierdzal ze ona pracuje, jedynie informacje od pracownika socjalnego. jak byscie zrobili?????
wezwać do złożenia wyjaśnień
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 10 cze 2015, 13:47

" jeżeli nie masz dokumentu to nie masz wiedzy " niech pracownik socjalny Cie poinformuje pisemkiem....wtedy możesz wezwać klienta....
Zjem Ci Chleb
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 07 lip 2009, 15:01
Zajmuję się:

Napisano: 10 cze 2015, 14:04

dziekuję, praca byłaby piekniejsza gdyby wszyscy zgłaszali na czas...
procu

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x