czy tak liczyć? - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 15 gru 2016, 9:15

Pan dostał rente od 1 X 2015 Mam bardzo ładnie napisana kwote za ten okres przez ZUS Innego dochodu nie ma.Czy zrobię dobrze dzielą kwote na 3 i biorac uzysk tylko z miesiąca? A kiedy dochod z poprzedniego roku dzielimy przez 12 Prosze mi powiedzieć Prosze nie dziwcie się że nie wiem Usprawiedliwilibyście mnie ale nie mam czasu na tłumaczenia Wogóle na nic Pozdrawiam dziekuję za pomoc
PRYMAT

Napisano: 15 gru 2016, 9:30

P R O S Z Ę bardzo proszę
PRYMAT

Napisano: 15 gru 2016, 10:07

Już nie wiem jak prosić Mam kłopoty z zaliczaniem do uzyskanego jak liczyć gdy ktoś kilka mies w okresie przed okresem zasiłkowym pracował Kiedy dzielić przez 12 ? Prosze ościągę Będzioe to moj najdroższy pomocnik
PRYMAT

Napisano: 15 gru 2016, 10:32

dochód z 2015 roku dzielisz na 3 miesiące
za drugi miesiąc brałabyś gdyby uzysk był w 2016
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 16 gru 2016, 8:24

BARDZO DZIEKUJE BARDZO A może ktoś znajdzie chwilke czasu i napisze mi ściąge odnosnie obliczania uzysków i strat Może KTOŚ ma swoją.....ale bym sie cieszyła Wiem że nie ma czasu...ale..może... dzieki
PRYMAT

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem