Czy wywiad alimentacyjny to wywiad - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 08 wrz 2015, 15:38

Czy wywiad to jest wywiad czy ankieta ?
Znaczy czy dłużnik odpowiada na pytania czy wypełnia karteczkę ?
dluznik
Praktykant
Od: 15 kwie 2014, 11:33
Zajmuję się:

Napisano: 09 wrz 2015, 8:10

Ludziska podpowiedzcie, bo wybieram się udzielić wywiadu a dawno tego nie robiłem i troche chyba wyszło mi się z wprawy.
Czy formularz wypełnia pracownik czy dłuznik ?

Bo jak dłuznik to cholercia jest problem - nie zmieszczę sie w tych rubryczkach!
np. tabelka gdzie trzeba wpisac wszystkie osoby na utrzymaniu dłuznika ma tylko 7 pozycji - nie zmiesci sie! 1 kierownik mops, 2 pracownik socjalny, 3 komornik, 4 burmistrz, 5,6,7 sko (bo tam trójakmi orzekaja) kurcze nawet miejsca na osoby uprawnione brakuje tyle sępów żyje z moich alimentów...

No i np. pozycja 12 - miejsce stałego pobytu ... to co adres cmentarza nawet jak się tam w najbliższej przyszłości nie wybieram ?
dluznik
Praktykant
Zajmuję się:

Napisano: 09 wrz 2015, 8:21

Zacznij uczciwie płacić dziecku/dzieciom to nie będziesz musiał utrzymywać całej tej hołoty.
Już? Podałem Ci lek na Twoje rozterki.
Pokemonie.
piotruś pan

Napisano: 09 wrz 2015, 8:37

dluznik pisze:1 kierownik mops, 2 pracownik socjalny, 3 komornik, 4 burmistrz, 5,6,7 sko (bo tam trójakmi orzekaja) kurcze nawet miejsca na osoby uprawnione brakuje tyle sępów żyje z moich alimentów...
Ale te osoby nie żyją z twoich alimentów, bo ty alimentów nie płacisz - jesteś dłużnikiem. A nawet jakbyś płacił to źródło finansowania wynagrodzeń tych osób jest zupełnie inne. Jest nawet zupełnie odwrotnie, bo to ja i każdy inny podatnik, w tym burmistrz i skład orzekający sko, utrzymują twoje dzieci. Chciałeś być zabawny a wyszło cebuloburactwo.
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Napisano: 09 wrz 2015, 10:39

ja i każdy inny podatnik, w tym burmistrz i skład orzekający sko, utrzymują
dzięki IKS, naprawdę nie ma takiej potrzeby...
powiem Ci, ze nie spodziewałem się ze tylu ludzi tak chętnie i bezinteresownie rwie sie do pomagania innym

ale jak już jesteś taki uprzejmy to powiedz kto ten wywiad wypełnia w sensie trzyma długopis ?
dluznik
Praktykant
Zajmuję się:

Napisano: 09 wrz 2015, 10:56

Ty wypełniasz oświadczenie majątkowe, urzędnik wypełnia wywiad który podpisujesz, możesz zgłosić również swoje uwagi, możesz nawet opisać to co w poście wyżej i złożyć przy okazji jego przeprowadzania.
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x