czytaliście?? - Świadczenia rodzinne

Strona 6 z 7    [ Posty: 65 ]

Napisano: 30 sty 2014, 15:30

Machulski to jeszcze za ten film siedzieć pójdzie!
~Elmer

Napisano: 30 sty 2014, 15:32

co nie zmienia faktów, że film był przedni ...
~ewalu

Napisano: 30 sty 2014, 16:29

Eee tam - odwracanie kota ogonem. Nie ma żadnej ideologii gender. To tylko jeden z wielu poglądów, ale polowania na czarownice muszą być, więc wyciągają różne organizacje różne brudy i toczą pseudowojny, żeby własne grzechy zakryć. Teoria istnieje długo, a jak to w krajach niesamowicie poprawnych politycznie dochodzi do paranoi. W Polsce nie da się nic normalnie przeprowadzić, tak więc i żadne gender nie wyjdzie. Tak jak facetowi często jest potrzebna kobieta, tak czasem kobiecie potrzebny jest facet. Żydzi zrobili eksperyment. Dali dziewczynkom w przedszkolu do zabawy żołnierzy, a chłopcom lalki. Efekt był taki, ze po pewnym czasie dziewczynki poprzebierały żołnierzy za lalki, a chłopcy bawili się lalkami jak żołnierzami.
~west

Napisano: 30 sty 2014, 16:38

Akurat wyniki takiego eksperymentu trudno uogólniać bo służba wojskowa w Izraelu jest obowiązkowa również dla kobiet. Czy badano wpływ służby wojskowej matek na wychowanie dzieci (zwłaszcza córek)?
~ludek

Napisano: 30 sty 2014, 16:41

polecam taki filmik:
https://www.youtube.com/watch?v=5oGL7njQwrg

Ludek nie wiem czy badano, ale wiem że raz tylko puszczono kobiety na pierwsza linię w jakimś zatargu z arabami. O raz za dużo, panika i wielkie straty (bynajmniej nie po stronie arabów).
~Elmer

Napisano: 30 sty 2014, 16:41

Tak jak facetowi często jest potrzebna kobieta, tak czasem kobiecie potrzebny jest facet.

od zarania dziejów do końca świata i jeszcze dłużej :)
~ewalu

Napisano: 30 sty 2014, 16:47

mam pytanie czy gę,gę to to samo co genter
~ja

Napisano: 30 sty 2014, 16:47

mit Ewalu. Wyższa forma człowieczeństwa zakłada, że facetowi potrzebny jest facet, a kobiecie kobieta. Wszystko pozostałe to kulturowy stereotyp
~Elmer

Napisano: 30 sty 2014, 16:49

ok, ja jestem może i niższa forma :( bo chce męża nie żonę
ale z drugiej strony mam fajne przyjaciółki :)
~ewalu

Napisano: 30 sty 2014, 16:52

od tego się zaczyna, potem z którąś z nich przejdziesz na wyższy etap.... Tylko nie wiem czy mąż będzie zadowolony
~Elmer

Strona 6 z 7    [ Posty: 65 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x