Chcesz mi powiedzieć, że masz 2100 brutto a w tym ŚR,FA oraz 500 i jeszcze księgowa sapie, że dokładać musi? Co Cię motywuje by dalej tam pracować? Pytam poważnie.Nowa34 pisze:średnia krajowa? matko pomarzyć można, ja ogarniam sama FA rodzinne za najniższą i 500+ na pół z koleżankami, fakt może mała gmina ale nic innego od pół roku nie słyszę tylko, że na mnie nie ma pieniędzy, że dokładać muszą. Mam taką cichą nadzieję, że to sprawozdanie sprawi że będzie choć mała poprawa warunków pensji. A już sam fakt jak księgowa piekli że muszą wykazać pensje w sprawozdaniu to mi się śmiać chce.
No o średniej to ja też pomarzam.Nowa34 pisze:średnia krajowa? matko pomarzyć można
Średnia krajowa jest jak Yeti. Wszyscy o niej mówią, ale nikt jej nie widział.Iks pisze:No o średniej to ja też pomarzam.Nowa34 pisze:średnia krajowa? matko pomarzyć możnaAle za najniższą to bym na bank tego nie robił.
Panie to bym zarabiał więcej niż kierownik a w dodatku byłbym na drugim miejscu po Wójcie pod względem zarobkówjasiak pisze:najprostszym rozwiązaniem jest zapis podobny jak w ds
80 % z kosztów obsługi idzie na wynagrodzenia pracowników realizujących i pozamiatane budżety z roku na rok są wieszke więc nie było by obawy że gmina ma dokładać
myśle że zwyczajnie kogoś by Ci zatrudniliheiland pisze:Panie to bym zarabiał więcej niż kierownik a w dodatku byłbym na drugim miejscu po Wójcie pod względem zarobkówjasiak pisze:najprostszym rozwiązaniem jest zapis podobny jak w ds
80 % z kosztów obsługi idzie na wynagrodzenia pracowników realizujących i pozamiatane budżety z roku na rok są wieszke więc nie było by obawy że gmina ma dokładać
no i w tym jest problemEdysia185 pisze:Ten sam problem pojawił się u nas. Cały lipiec sama robię. We wtorek oznajmiają, że od lipca dodatek za 300 mam ja i jeszcze dwie koleżanki, które nic nie robiły, bo nie wiedziały, że mają robić. Okazuje się, ze ja kasy dostać nie mogę całej, bo bym zarabiała tyle co kierownik. Ja rpbotę zrobię, a kasę ktoś weźmie.