Cofałam decyzję do opracowania i z rozpędu kliknęłam, że chcę nadać nowy nr urzędowy. Po wprowadzeniu zmian i zatwierdzeniu zmienił się nr decyzji. Czy można jakoś zmienić nr decyzji na stary?
Proszę o pomoc
decyzja
-
- Referent
- Zajmuję się: ŚW,CP,DO,ZG
- Kontakt:
-
- Referent
- Zajmuję się: teraz już wszystkim :D
- Kontakt:
Re: decyzja
Można pobawić się z autonumeracją.
Jeszcze raz cofasz decyzję, ze wskazówką nadać nowy nr decyzji.
Następnie wchodzisz w Administracja-definicje autonumeracji - zaznaczasz decyzje - klikasz ustaw autonumer - wyszukujesz moduł, w którym chcesz zmienić numerację i wskazujesz którego okresu dotyczy - a następnie wskazujesz o numer mniejszy niż chcesz mieć na prawidłowej decyzji. Wtedy powinno nadać Ci kolejny numer po tym ustawionym.
Np miałaś nr 123, potem cofnęłaś i nadałaś 124
Cofasz jak pisałam i wstawiasz ostatni numer 122. Wtedy po zatwierdzeniu powinnaś znowu mieć 123.
Jeszcze raz cofasz decyzję, ze wskazówką nadać nowy nr decyzji.
Następnie wchodzisz w Administracja-definicje autonumeracji - zaznaczasz decyzje - klikasz ustaw autonumer - wyszukujesz moduł, w którym chcesz zmienić numerację i wskazujesz którego okresu dotyczy - a następnie wskazujesz o numer mniejszy niż chcesz mieć na prawidłowej decyzji. Wtedy powinno nadać Ci kolejny numer po tym ustawionym.
Np miałaś nr 123, potem cofnęłaś i nadałaś 124
Cofasz jak pisałam i wstawiasz ostatni numer 122. Wtedy po zatwierdzeniu powinnaś znowu mieć 123.
Oprócz decyzja - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
stary wniosek był wysyłany do koordynacji a teraz nowy okres już nie przebywają za granicą
SKO uchylenie decyzji zgodnie z postanowieniem wojewody
Swiadczenie poszło
Nienależnie pobrany fundusz z innej gminy, potrącenie z 500+
Jakie informacje potrzebne do koordynacji?
INFORMACJA OD wojewody
Co z nami będzie od 1 stycznia 2022 r.
Do kiedy przyznać 500+?
pomóżcie proszę, skomplikowana sprawa....
Obcokrajowcy
decyzja od wojewody w pozostałym okresie organ właściwy
500 plus na stary okres/ odmowa/ koordynacja
KOORDYNACJA PROSZĘ O PODPOWIEDŹ
świadczenie wychowawcze przekazane do kontynuacji
zmiana miejsca zamieszkania świadczeniobiorcy
500plus-matka miszka w Niemczech nie pracuje tam, ojciec pracuje w Polsce a dziecko mieszka u babci