decyzja Marszałka- Sygnity

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
ODPOWIEDZ
Aaaaa.

decyzja Marszałka- Sygnity

Post autor: Aaaaa. »

Marszałek przysłał decyzje przyznającą świadczenie na cały okres świadczeniowy. My mamy wypłacić. ( mamy decyzje oryginału wniosku nie odesłał)
Rozumiem, że ja już decyzji nie wydaję?
Jak mam wprowadzić to do Sygnity? Nr decyzji Marszałka czy z programu? Bo program nadaje mi kolejny nr a ja przecież decyzję już mam....
rybus1

Re: decyzja Marszałka- Sygnity

Post autor: rybus1 »

Wszystkie decyzje-operacje-decyzje bez wniosku
Gość

Post autor: Gość »

Ale jaki nr decyzji? Wydaje mi się że powinnam wklepać nr decyzji Marszałka a mi nadaje kolejny nr
rybus1

Tak, wpisujesz numer decyzji ROPS
Gość

Pracujesz może na Sygnity? Możesz mi napisać w którym momencie się wpisuje ten nr? Bo na infolinii Sygnity powiedzieli że wyłączając auto numeracje ale nic mi to nie mówi....
rybus1

A spróbuj administracja-definicje autonumeracji-zobacz czy masz haczyk przy decyzjach
rybus1

ja nie mam i może dlatego mogę sama ręcznie numer wpisać
Gość

Dziękuje rybus1 - odhaczyłam i udało mi się wpisać nr ręcznie.
#$#$#$#$#

Post autor: #$#$#$#$# »

A co w przypadku gdy mam wprowadzony wniosek? W SYGNITY.
kajaaa1234

Post autor: kajaaa1234 »

my mamy wszytskie wnioski wprowadzone. jeśli przychodzi nam decyzja z ROPS to zmieniamy wtedy numer na ten z ROPS
ODPOWIEDZ