tak a co nowa ustawa zmienia w terminach wypłat?Wikii pisze:Jak do konca roku? i tak za każdym razem ich informujesz? A teraz jak bedą nowa ustawa to jak napiszesz?
jak nie wiem gotówkę odbiera w konkretnym dniu a kiedy z konta podejmie pieniądze mnie nie interesuje mnie interesuje kiedy ja złożę przelewWikii pisze: skoro nie wiesz kiedy aktycznie wierzycielka przyjdzie i odbierze swiadczenie?
realizacja świadczeń przyznanych niniejszą decyzją nastąpi w kasie....... w następujących dniach: 23 lipiec 2015r., 24 sierpień 2015r., 24 wrzesień 2015r., 22 październik 2015r., 23 listopad 2015r., 17 grudzień 2015r.Wikii pisze:a możesz mi dokładnie napisac jak brzmi u ciebie sposób wypłaty?
Wydaje mi się że różowo z tymi odsetkami nie będzie, coś czuje że finalnie jak przyjdzie wnikliwy dłużnik to my będziemy wmanewrowani w weryfikację sposobu naliczania przez komornika odsetekkb pisze:no tak:) tylko teraz to jeszcze musimy komornika powiadomic o terminach wyplat, zeby naliczal odpowiednio odsetki - bo to niby do niego teraz bedzie nalezalo...juz widze jak to poprawnie robi:D