decyzja odmawiająca umorzenia - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 16 cze 2014, 8:09

dłużnik zwrócił się z prośbą o umorzenie, nie określił dokładnie jakiego okresu miało to umorzenie dotyczyć wezwałam go do sprecyzowania prośby, pojawił się osobiście w Ośrodku, ale też nie sprecyzował jakiego okresu ma to dotyczyć. Chciał umorzenia wszystkich należności.Czy w orzeczeniu decyzji mogę napisać "odmówić Panu umorzenia wszystkich zadłużeń alimentacyjnych"????pomóżcie bo termin mnie goni
wandzia

Napisano: 16 cze 2014, 8:24

mi sie wydaje ze musisz sie powołać na każdą decyzję o zwrocie
- odmówic Panu umorzenia świadczeń wypłaconych w okresie od .. do.. osobie uprawnionej- .... w kwocie... określonych decyzja... z dnia...
aaa i nie zapomnij że odmawia sie tez umorzenia odsetek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
mała mii
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 08 maja 2014, 9:26
Zajmuję się: FA, SR, KDR, CZ.P. i wszystko inne...

Napisano: 16 cze 2014, 10:14

!. Krótka piłka: nie sprecyzował - bez "rozpaczenia".
CKM

Napisano: 16 cze 2014, 11:26

wandzia pisze:dłużnik zwrócił się z prośbą o umorzenie, nie określił dokładnie jakiego okresu miało to umorzenie dotyczyć wezwałam go do sprecyzowania prośby, pojawił się osobiście w Ośrodku, ale też nie sprecyzował jakiego okresu ma to dotyczyć. Chciał umorzenia wszystkich należności.Czy w orzeczeniu decyzji mogę napisać "odmówić Panu umorzenia wszystkich zadłużeń alimentacyjnych"????pomóżcie bo termin mnie goni
wezwij go pisemnie żeby określił co chce żeby mu umorzyć - konkretna kwote itp.. poucz że nie możesz rozpatrzeć
nowa7777777

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x