decyzja uchylająca dla dłużnika

Wybrane tematy:
Informacja o przyznaniu świadczenia pieniężnego Ukraina Wzór decyzji przyznającej zasiłek rodzinny + dodatki ZŁOTÓWKA ZA ZŁOTÓWKĘ CV i adres Wzór umowy powierzenia przetwarzania danych osobowych do AOON ZUS - pismo o zaprzestaniu płacenia skł. em-rent. Wniosek o udostepnienie dokumentacji medycznej
ODPOWIEDZ
~nowy

decyzja uchylająca dla dłużnika

Post autor: ~nowy »

prosze jeśli ktoś ma wzór decyzji uchylającej dla dłużika o umieszczenie go tutaj. mam taki przypadek. wierzycielka złożyła wniosek u komornika o umorzenie postępowania. to postanowienie przesłał nam komornik, a w nim, że dłużik spłącił już dług. my oczywiście również dostaliśmy od komornika wpłate pełnej zaległości wraz z odstekami uiszczoną przez dłużika. chodzi mi o taką decyzje, tudzież pismo do dłużnika, gdzie nie ma wezwania do zapłaty długu. ps. jeśli już ktoś miał taki przypadek to prosze o podpowiedź jak to ma wyglądać.
emka12
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: decyzja uchylająca dla dłużnika

Post autor: emka12 »

podobno ma byc przed wydaniem decyzji wszczecie postepowania i po 7 dniach ma byc decyzja ktorej tez nie mam jeszcze jak ktos ma prosze aby tu zamiecil. z gory dziekuje
ODPOWIEDZ