decyzja warunkowa - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 24 sty 2014, 11:12

dotyczy okresu zasilkowego 2012/2013 dziecko jest w szkole ponadgimnazjalnej mialam w decyzji warunek iz swiadczenia za wrzesien i pazdziernik 2013 r. zostana wyplacone po dostarczeniu zaswiadczenia ze szkoly, osoba nie dostarczyla zaswiadczenia wiec uchylilam decyzje, teraz w styczniu przyniosla mi to zaswiadczenie co zrobic?
~ops

Napisano: 24 sty 2014, 11:48

nic
~kb

Napisano: 24 sty 2014, 11:54

oczywiscie że nic, termin dawno minął. chyba że teraz nie pobiera zasiłku i swiadczeń uwarunkowanych od szkoły to niech sklada na ten okres zasiłkowy i aktualne oczywiście zaswiadczenie ze szkoły
~??xx

Napisano: 24 sty 2014, 11:58

a jeszcze jedno pytanie czy jak mialam decyzje z warunkiem dostarczenia zasiwdczenia do 15 -go wrzesnia 2013 to do kiedy najpozniej mam czas zeby uchylic decyzje
~ops

Napisano: 24 sty 2014, 12:09

Przed wyplatami we wrzesniu powinnas miec juz decyzje z której wynikało ze za wrzesień i październik nie przysługuje swiadczenie bo brak zasiwadczenia. musisz dopasowac teraz z datami, zeby był porzadek ale nie wiem co z klijentem
~??xx

Napisano: 24 sty 2014, 12:24

a duzy to jest blad jezeli data tej decyzji uchylajacej bedzie grudniowa 2013 r.
~ops

Napisano: 24 sty 2014, 12:26

to sie okarze przy kontroli ;). ale cos musiałaś miec w paierach zeby nie wypłacic za wrzesień i październik? jakieś wstrzymanie albo coś...nie wiem... ja takie rzeczy robie na bierząco, trudno czasem klijent nie zadowolony ale niestety kto ma miękkie serce musi miec twardą d......
~??xx

Napisano: 24 sty 2014, 12:49

ja mialam w systemie wstrzymana wyplate na wrzesien i pazdziernik 2013 a na decyzji tylko warunek doniesienia zaswiadczenia
~ops

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x