Dla myślących
Re: Dla myślących
Proszę dodać notę o autorze wypowiedzi. Wypada ..
Dr. Bill Warner -przez niektórych uważany jest za islamofoba. To nie jest moje zdanie.
Bill Warner jest autorem ponad 15 książek, od wielu lat zajmuje się badaniem tekstów źródłowych islamu. Jest założycielem i dyrektorem Centrum Studiów nad Politycznym Islamem - CSPI, ruchu zajmującego się badaniem politycznego islamu i udostępnianiem informacji na jego temat szerszej publiczności w zrozumiałej i przejrzystej formie. CSPI jasno wskazuje na to, że islam to nie tylko religia, ale przede wszystko złożony system religijno-kulturowo-polityczny.
Proszę podać zdanie na ten temat socjologów polskich.
Dr. Bill Warner -przez niektórych uważany jest za islamofoba. To nie jest moje zdanie.
Bill Warner jest autorem ponad 15 książek, od wielu lat zajmuje się badaniem tekstów źródłowych islamu. Jest założycielem i dyrektorem Centrum Studiów nad Politycznym Islamem - CSPI, ruchu zajmującego się badaniem politycznego islamu i udostępnianiem informacji na jego temat szerszej publiczności w zrozumiałej i przejrzystej formie. CSPI jasno wskazuje na to, że islam to nie tylko religia, ale przede wszystko złożony system religijno-kulturowo-polityczny.
Proszę podać zdanie na ten temat socjologów polskich.
Re: Dla myślących
i trudno się nie zgodzić ze islam to
co pokazuje i udawadnia państwo islamskie tj. kalifatzłożony system religijno-kulturowo-polityczny.
Oprócz Dla myślących - HYdE PaRK przeczytaj również:
„Pracujemy żeby wegetować, a Cyganie żyją jak królowie!”
Wałkiem do ciasta
Funkcjonariusz Kraśko
Jestem za
Mamy "biednych uchodźców"
Brawo Wrocław
Ta czarna noc skończy się i wolą Allaha, zdepczemy ich
Egzotyczne Wakacje
Dzicz w Chorwacji
55 rejonów w miastach Szwecji pod kontrolą muzułmanów
Kolejna grupa muzułmanów uciekła z pociągu w Niemczech