Dlaczego Amazis nie przedłużył mi ŚP?

Wybrane tematy:
Podpis klienta pod wywiadem POMOST STD Błąd sprawozdania Sprawozdania MRiPS-06 (wersja 1.04a) za 2021 Odnowienie certyfikatu Brak możliwości wygenerowania sprawozdania SKŁ ZDR pytanie odnośnie poprawności danych problem z wydrukiem informacji /decyzji w Sygnity
ODPOWIEDZ
~Gienio

Dlaczego Amazis nie przedłużył mi ŚP?

Post autor: ~Gienio »

Zrobiłem przedłużenie ŚP i 4 wnioski nie zostały przedłuzone, orzeczenia sa na dłuższy okres, sprawdzałem ale nie chce za skarby zrobic wydłużenia okresu pobierania po 1 listopadzie. w czym może tkwić problem? Help:)
~Anka

Re: Dlaczego Amazis nie przedłużył mi ŚP?

Post autor: ~Anka »

Zrób zmianę decyzji, możliwe że źle zaznaczyłaś stopień pokrewieństw
~Iska

Post autor: ~Iska »

Ma być w poniedziałek aktualizacja poprawiająca błędy, juz pisałam do inforu i mają poprawić. Błędy sa z listami wypłat świadczeń pielęgnacyjnych i lepiej ich narazie nie robić. Pozdrawiam
~Gienio

Post autor: ~Gienio »

Wgrałem aktualizacje ale nie rozwiązalo to mojego problemu, nadal nie przedłuzyło okresu pobierania ŚP u tych 4 osób? Hmmm
~Ania

Post autor: ~Ania »

sprawdz te 4 osoby czy sa ok i załóż decyzję zmieniającą jeżeli decyzja zmieniająca przedłuży to znaczy że jest ok. Przedłużanie automatem zauważyłam jest bezawaryjne dla 100% poprawnych wniosków, jeżeli były jakieś zmiany i inne czynności na wniosku nie zawsze przedłuża, wtedy sprawdzam taki wniosek i zakładam zmianę na samym wniosku.
ODPOWIEDZ