Dlaczego dzibar tak obsesyjnie promuje PiS cz. I
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Dlaczego dzibar tak obsesyjnie promuje PiS cz. I
bo ma obsesję a internet to jej życie, bez wroga nie da rady żyć
Może tak pokpicie sobie z Mahometa? Poobrażacie sobie trochę Islam? U nich za taką obrazę dostaje się maczetą w łeb. ściga się dowcipnisiów a na koniec zabija ,, psy niewierne \". Podobno niedługo w Europie religią będzie Islam i myślę że jeszcze zatęsknicie do pokornego Jezusa i jego pokornych wyznawców.
Aby doświadczyć działania Boga trzeba trochę dobrej chęci, trochę wiary a najlepiej poprosić np. Panie zacznij działać w moim życiu tak abym uwierzył że ty żyjesz, zajmujesz się mną, że jesteś.
Powodzenia życzę loży szyderców.
Aby doświadczyć działania Boga trzeba trochę dobrej chęci, trochę wiary a najlepiej poprosić np. Panie zacznij działać w moim życiu tak abym uwierzył że ty żyjesz, zajmujesz się mną, że jesteś.
Powodzenia życzę loży szyderców.
to dzibar kpi ze wszystkiego co nie jest PIS, z pracowników socjalnych itp, ot taka loża szyderczyni
Watykańczycy swoją pazernością na władzę i kasę doprowadzili do masowego wycofywania się z Kościoła. Nikt nic nie miał przeciwko religii. Dopiero traktowanie ludzi z góry, jako bezmyślne dojne b.y.dło, czy też stado owiec, które ma się słuchać, dawać doić i strzyc oraz nie protestować doprowadziło do buntu. Albo po prostu ewolucja- wzrost ludzkiej świadomości ludziom otworzył oczy. Cóż oni czynią aby ratować tę arkę? - ano jeszcze bardziej dumni i pyszni atakują swoją trzodę zaostrzając represje przy sakramentach - różne nauki, szkolenia, składki, indeksy. Młodzież przed I Komunią, czy też bierzmowaniem lub innym sakramentem przechodzi dziś gehennę. Mało kto powróci do kościoła, jak na starcie spotka się z takim traktowaniem z góry. Nikt nie lubi być traktowany z pogardą.
mnie odstraszają również pokłady nienawiści do innych, patologie, dobrobyt dzieci księży, brak pokory i skromności
przez dlugi czas siłą kościoła była jego niezmienność .. teraz może sie to okazać słabościa, ale pewnosci niema 
ruchy odnowy w r.kat są tłumione, ale są.
ja bym krzyżyka na kosciele jeszcze nie stawiał...

ruchy odnowy w r.kat są tłumione, ale są.
ja bym krzyżyka na kosciele jeszcze nie stawiał...
Jak Yaro dojdzie do władzy do msze będą obowiązkowe. Innowiercy i ateiści trafią do obozów. Będą robić figurki Maryi na akord.
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Ignorancja przez ciebie Adam przemawia i trudno polemizować z cynizmem twoich komentarzy bo tobie podoba sie po prostu mowienie samo w sobie - niewazne do kogo i o czym, po prostu co slina na jezyk przyniesie tak jak chca tego inni sfrustrowani i źli na cały świat adwersarze, ktorym imponujesz
Dzidka
Miałem wizję ...... Adam jest ANTYCHRYSTEM
dlaczego wcześniej tego nie dostrzegłem.
dlaczego wcześniej tego nie dostrzegłem.
Oprócz Dlaczego dzibar tak obsesyjnie promuje PiS cz. I - HYdE PaRK przeczytaj również:
ZACZĄĆ ŻYĆ
oszusta
SKANDALICZNA wypowiedź!!!
Rozmowy Niedokończone
Tyle Polski, ile Kultury!
Dla zwolenników PISu
pomoc finansowa na leczenie
Wyznaniowe państwo PiS
Pomoc finansowa na leki
Pomoc-pielgrzymka
gdzie jest oko?
prośba i pomoc