Dlaczego w mopsach jest tyle pań po 50-tce?
Re: Dlaczego w mopsach jest tyle pań po 50-tce?
Miało być o wieku, a zeszło na płeć?
Szkoda, że mój wpis powyżej został zignorowany.
\"Dyskryminacja ze względu na wiek, kanibalizm społeczny, ageizm, kontekst daty urodzenia w wyścigu szczurów i walce o byt. Ma to zapewne związek z kryzysem gospodarczym oraz bezrobociem. Prawdopodobnie ma to również związek z ideologią braku szacunku dla osób starszych. Uważam, że znacznie lepszy od walki młodszych ze starszymi jest międzypokoleniowy dialog. Współpraca a nie walka\".
Szkoda, że mój wpis powyżej został zignorowany.
\"Dyskryminacja ze względu na wiek, kanibalizm społeczny, ageizm, kontekst daty urodzenia w wyścigu szczurów i walce o byt. Ma to zapewne związek z kryzysem gospodarczym oraz bezrobociem. Prawdopodobnie ma to również związek z ideologią braku szacunku dla osób starszych. Uważam, że znacznie lepszy od walki młodszych ze starszymi jest międzypokoleniowy dialog. Współpraca a nie walka\".
E tam, zawracanie głowy! ludzie dzielą się na mądrych i nie koniecznie mądrych małych i dużych, mężczyzn i kobiety. Niech każdy robi użytek ze swoich atutów, spełnia swoje marzenia goni swoje sukcesy. Ale pomysł żeby jedni \" zwolnili miejsca\" bo inni chcieliby ewentualnie wejść w to miejsce jest dziwny.
Dzisiejsze pięćdziesięciolatki odejdą, ale za 17lat. A wtedy dzisiejsze trzydziestolatki będą miały krótko przed pięćdziesiątką itd.... i tak wkoło macieju
Ja osobiście mam gdzieś \"szacunek\" młodszych z racji wieku. Nie zamierzam z nikim walczyć. Niech każdy robi swoje
Dzisiejsze pięćdziesięciolatki odejdą, ale za 17lat. A wtedy dzisiejsze trzydziestolatki będą miały krótko przed pięćdziesiątką itd.... i tak wkoło macieju
Ja osobiście mam gdzieś \"szacunek\" młodszych z racji wieku. Nie zamierzam z nikim walczyć. Niech każdy robi swoje
Ada napisała:
\"Tak nawiasem mówiąc, facetowi wszystko można wybaczyć, brzuszek, łysinę, nikczemny wzrost. Ale brak klasy i pieniędzy jest niewybaczalny\".
W temacie segregacji oraz dyskryminacji ze względu na wiek pojawiają się kolejne przejawy dyskryminacji, tym razem ze względu na status społeczny \"klasa partnera oraz pieniądze\".
\"Tak nawiasem mówiąc, facetowi wszystko można wybaczyć, brzuszek, łysinę, nikczemny wzrost. Ale brak klasy i pieniędzy jest niewybaczalny\".
W temacie segregacji oraz dyskryminacji ze względu na wiek pojawiają się kolejne przejawy dyskryminacji, tym razem ze względu na status społeczny \"klasa partnera oraz pieniądze\".
Facet a co ty mnie cytujesz, każdy może to sam przeczytać co napisałam. A napisałam że niewybaczalny jest brak klasy i pieniędzy. Powyższy temat jest tego potwierdzeniem
Adaś idź na rower, na spacer, do kina, na kolację z przyjaciółmi..... szkoda życia i energii na \"zmienianie świata\" na tym forum.
Każde miejsce na świecie i każde forum może zmienić świat. Patrz \"efekt motyla\", patrz \"synergia\'.
Z synergią to ja mam raczej złe doświadczenia. Jeden burmistrz tłumaczył synergią konieczność likwidacji mego macierzystego ops i wywalił z pracy wiele osób.
Ciekawe jest jaki z tego wyjdzie \"efekt motyla\"?
Ciekawe jest jaki z tego wyjdzie \"efekt motyla\"?
Nikt nie wrócił. Wiele osób znalazło nową pracę.
Oprócz Dlaczego w mopsach jest tyle pań po 50-tce? - HYdE PaRK przeczytaj również:
Czy Dzidka byłaby dobra posłanka na sejm?
Jak tam mija dzień bando nierobów?
Nadchodzi IV RP:/
Cisza na forum
Gdzie jest oko?
Lek na problemy Adama który zakończy jego działalność na forum
Tutaj wpisujemy głosy poparcia dla Adama
Strach się bać PiS-u
\"Nasze matki, nasi ojcowie\" to miniserial antypolski?
Konstanty
Dobry Niemiec
czy macie problemy z ....
Konstancja
Polskie kino w serwisie YouTube
Ile pomidora w keczupie?
Social terror