Dlaczego w mopsach jest tyle pań po 50-tce?
Re: Dlaczego w mopsach jest tyle pań po 50-tce?
Chodziło mi raczej o pewną sterylność tej branży. Nie dopuszcza się do niej młodych. Celowo w wymaganiach zamieszczonych w ofertach pracy pisze się np. 5 lat doświadczenia. Ja widziałem już oferty gdzie wymagali 10 lat.
..całe szczęście, że mieszczę się w widełkach wiekowych..uff
)..w przeciwnym razie głupio byłoby mi \"robić\" w łopiece

...a w ogóle to dziwny temat...równie dobrze można wykasować wszystkich chłopów po 50 tce na Wiejskiej../noo..może przesadziłam..ze 3/4/;)
Mam po 50- tce, i tak sobie myślę skąd biorą się panowie pracujący w pomocy. Takie małe liski chitruski, z dużymi ambicjami, małymi pieniędzmi, drobne cwaniaczki którzy sami nie mogą do niczego dojść , dlatego obwiniają wszystkich dookoła za swoje niepowodzenia i niezrealizowane marzenia.
Iska - ale ja choć jestem młodym mężczyzną nie czuję się Liskiem Chytruskiem - postrzegam się raczej jako Miś Uszatek... 

Socjalny - to nie brzmi dumnie he he
\"Zastanówcie sie jeszcze nad tym. W mopsach już lepiej nie będzie. Przeciwnie. Po zmianach będziecie mieć przeje.bane. \"
przej..b..a..n.. jesteś TY na ciele i um.yśle dobrze że cię zwolnili z ops-u gil.usie przynosisz jedynie wstyd:((
przej..b..a..n.. jesteś TY na ciele i um.yśle dobrze że cię zwolnili z ops-u gil.usie przynosisz jedynie wstyd:((
Oprócz Dlaczego w mopsach jest tyle pań po 50-tce? - HYdE PaRK przeczytaj również:
Czy Dzidka byłaby dobra posłanka na sejm?
Jak tam mija dzień bando nierobów?
Nadchodzi IV RP:/
Cisza na forum
Gdzie jest oko?
Lek na problemy Adama który zakończy jego działalność na forum
Tutaj wpisujemy głosy poparcia dla Adama
Strach się bać PiS-u
\"Nasze matki, nasi ojcowie\" to miniserial antypolski?
Konstanty
Dobry Niemiec
czy macie problemy z ....
Konstancja
Polskie kino w serwisie YouTube
Ile pomidora w keczupie?
Social terror