dłuznik sie odwołał
dłuznik sie odwołał
jaka ma być podstawa prawna do decyzji uchylającej decyzję o zwrocie dla dłuznika. Wystawiłam taka decyzję dla dłuznika, on ie do nas odwołał twierdząc że przez cały okres zasiłkowy płacił kobiecie do rąk, przedstawił ksero dowodów wpłat. Bardzo proszę o pomoc
Re: dłuznik sie odwołał
wydaje mi się że jeśli wpłaty wskazują, że kobieta faktycznie pobierała świadczenia w pełnej wysokości w okresie 10.2008 - 09.09 to są to dla niej nienależnie pobrane świadczenia. chyba należy wezwać ją do wyjaśnienia, jeśli wszystko się zgadza to uwzględnić te wpłaty i zmienić decyzję dla dłużnika na tą kwotę która jest do spłaty
następnie wznowić postępowanie w sprawie nienależnie pobranych świadczeń wobec kobiety ale nie bardzo wiem czy w tej kolejności. bo właściwie jeżeli decyzja wobec kobiety jeszcze obowiązuje to .......???
następnie wznowić postępowanie w sprawie nienależnie pobranych świadczeń wobec kobiety ale nie bardzo wiem czy w tej kolejności. bo właściwie jeżeli decyzja wobec kobiety jeszcze obowiązuje to .......???
Re: dłuznik sie odwołał
decyzja dla kobiety została zamknięta na jej wniosek, za wrzesień juz nie pobrała, powiedzcie jaka jest kolejność działania? Dodam że kobieta odebrała wezwanie do stawienia się celem wyjasnienia i do tej pory tego nie zrobiła. Co powinnam zrbić w takim przypadku?
Oprócz dłuznik sie odwołał - Wzory pism przeczytaj również:
wzór decyzji o pozostawieniu wnioku bez rozpatrzenia
pomyłka PUP a prokuratura
decyzja warunkowa rodzinne
decyzje dla dłuznika
zgon dłuznika
Jednolity rzeczowy wykaz akt
wzor pisma o wszczeciu postepowania dla dluznika
wzór decyzji na nowy okres zasiłkowy
decyzja w sprawie zwrotu przez dłuznika alim. należności z FA
rodzina zastępcza
wzór decyzju do dłużnika
dochody za 2008r.
podstawa prawna
podstawa prawna do FA wazne
Kto moze zostac pelnomocnikiem ds doreczen?
Postanowienie o sprostowaniu oczywistej omyłki