dluznik splacil 17 marca wszystko a ksiegowa byla na l4 i inf przekazala mi 20 roznica w odstkach - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 20 mar 2014, 15:51

co robicie w takich przypadakach pracuje w sygnity i czy musze przekazac tą informacje do komornika ze z nami jest na czysto wierzycielka nie bierze u nas juz
~karola

Napisano: 20 mar 2014, 16:00

błagam czemy nikt niechce mi pomóc
~karola

Napisano: 20 mar 2014, 16:01

ale wpisujesz do programu z datą 17.03. zrób tak żeby u ciebie wyszło na zero. ja zawsze dzwonie do komornika i dogaduję się z nim że u mnie jest na zero i niech on sobie też tak wprowadzi.
~ja

Napisano: 20 mar 2014, 16:05

Jak już nie wypłacasz FA to na pewno wydałaś decyzję uchylającą. Musisz ją przesłać do komornika.
Rozlicz dłużnika na dzień 17-03-2014 i napisz pismo do komornika z informacją o spłacie i poinformuj go w jaki sposób go rozliczyłaś.
~Anka W.

Napisano: 20 mar 2014, 16:10

wierzycielka miała odmowe przekroczenie dochodu jak to zrobic w programie w sygnity na dzien 17 marca
~karola

Napisano: 20 mar 2014, 16:18

jak go rozliczyc na 17 pracuje w sygnity pomozcie
~karola

Napisano: 20 mar 2014, 16:22

może nie potrzebnie się odzywam bo nie pracuję na sygnity, ale do mojego programu wchodzę z datą jaką chcę. a nawet jakbym weszła z datą 20.03 to wyciąg bankowy wpisuję z datą 17.03. może w sygnity też jest taka możliwość...
~ja

Napisano: 20 mar 2014, 20:22

rowniez pracuje na sygnity, wszystkie wplaty jakie do nas wplywaja nie księguję na dzień wpływu do nas, czyli w tym przypadku 20. ale na dzień zwrotu przez dłuznika, zwrotu od ks lub us(czyli z data 17). prosty przyklad -komornik egzekwuje kase np 1 marca ale przekazuje ja do naszego osrodka 15marca. nie moge uznac ze 15marzec jest ok, tylko wprowadzam jako date zwrotu dzień 1marca. nie ma z tym problemu w sygnity. tam mozna uzupełniac date zwrotu, date wplywu i date ksiegowania i kazda z tych dat moze być a w zasadzie jest inna. a komornicy i us musze w przelewach podawac kiedy kwota została wyegzekwowana od dluznika.
~AGA

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x