Dłużnik w zakładzie karnym - Wzory pism

Strona 2 z 3    [ Posty: 21 ]

Napisano: 15 lip 2010, 15:01

A JAK MOGĘ SIĘ DOWIEDZIEĆ CZY DŁUŻNIK JUŻ ODBYWA KARĘ. NIEDAWNO ZAPADŁ WYROK I CHCIALABYM WIEDZIEC CZY DŁUZNIK ZNAJDUJE SIĘ JUŻ W ZK
~eliz

Napisano: 28 paź 2010, 15:28

bezsensu piszcie do centralnego zarzadu służby więziennej w warszawie oni napisza jaka kara do kiedy i jaki zakład.
~bla

Napisano: 28 paź 2010, 15:30

my piszemy najpierw do warszawy oni mają informacje z całej polski baza danych
~bla

Napisano: 12 lip 2012, 9:44

mam pytanie dotyczace wlasnie dluznika, ktory odbywa kare w ZK, czy jesli dluznik, ktory mieszkal na terenie gminy i wlasciwym w jego sprawie byl GOPS to czy teraz skoro trafil do ZK w miescie, wlasciwym dalej bedzie GOPS czy juz moze MOPR ?
~xxx

Napisano: 09 sie 2012, 13:22

dokładnie do centralnego zarządu służby więziennej mają cała baze danych od kiedy do kiedy gdzie przebywa itd. trzeba sie powołać na Art.19 ust. 2 i art. 22 ( tak nam napisali że chcą)

~ona1

Napisano: 13 mar 2013, 11:03

czy jako OWW a nie OWD moge napisac do ZK na jaki okres dluznik został osadzony?
~lmonek

Napisano: 14 mar 2013, 15:50

Czy możecie mi przesłać wzór tego wniosku do centralnego zarządu służby więziennej w warszawie?
~manna

Napisano: 14 mar 2013, 16:16

I czy wnosi się jakąś opłatę za uzyskanie takiej informacji?
~manna

Napisano: 12 lut 2014, 13:38

I N F O R M A C J A

GOPS, jako organ właściwy wierzyciela, informuje że Pan ........ (KMP ..........), przebywa w Zakładzie Karnym w ....... . W dniu ............... dokonał wpłaty zadłużenia wypłaconych świadczeń z funduszu alimentacyjnego na rzecz dzieci ............. w wysokości należności głównej ........... zł, oraz ..........zł odsetek ustawowych.
W związku z powyższym informuję, że stan zadłużenia kwoty głównej Pana .............. z tytułu wypłaconych świadczeń z funduszu alimentacyjnego na dzień ........... r. wynosi .......... zł.
~INFORMACJA do Komornika

Napisano: 14 lut 2014, 16:44

Jeśli chodzi o Trynkiewicza to nie musisz pytać komornika w którym zakładzie karnym. Zapytaj super ekspress:)
~~~~~GOŚĆ

Strona 2 z 3    [ Posty: 21 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x