Do ANGOC
Re: Do ANGOC
d. 1 JAK WYGRAM WYBORY TO ZAMIERZAM DOKOŃCZYĆ OBYWATELSKI PROJEKT USTAWY O ZAWODZIE PRACOWNIKA SOCJALNEGO
zobaczymy.
zobaczymy.
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Uwaga: nie wiem o kim mowa w kontekście zaocznej szkoły średniej nie pojmuję również wiążących się z tym również zawodem pracownika socjalnego i specjalisty pracy socjalnej i związanymi z tym zawodem kompetencjami.
Można ciągle sprowadzać rozmowę do formy, ale unormowania prawne w zakresie wymaganych umiejętności i kompetencji w zawodzie pracownika socjalnego sa jasne i określa je ustawa o pomocy spolecznej.
Tak więc skupianie się strikte na rrozwiązaniu problemu nauki dla sztuki mnie osobiście nie interesuje, a tym bardziej manipulacje w uwadze uwagi.
Mam swoj post i jeżeli ktoś zamierza zadać mi jakieś pytanie to prosze je kierować nie Do ANGOC, ale "Zdzisława Beer-Barlik kandydatka na posła do Sejmu RP" .
Jak widać z powyższego ANGOC zalamanej odpowiedział, a wątek zbacza na strickte moj temat w kontekście wyborów więc wolę się nie rozpraszać, aby nie
dostarczać innym argumentu dla opinii zrozpaczonej
Można ciągle sprowadzać rozmowę do formy, ale unormowania prawne w zakresie wymaganych umiejętności i kompetencji w zawodzie pracownika socjalnego sa jasne i określa je ustawa o pomocy spolecznej.
Tak więc skupianie się strikte na rrozwiązaniu problemu nauki dla sztuki mnie osobiście nie interesuje, a tym bardziej manipulacje w uwadze uwagi.
Mam swoj post i jeżeli ktoś zamierza zadać mi jakieś pytanie to prosze je kierować nie Do ANGOC, ale "Zdzisława Beer-Barlik kandydatka na posła do Sejmu RP" .
Jak widać z powyższego ANGOC zalamanej odpowiedział, a wątek zbacza na strickte moj temat w kontekście wyborów więc wolę się nie rozpraszać, aby nie
dostarczać innym argumentu dla opinii zrozpaczonej
Dzidka
uwaga
można mieć wykształcenie
- podstawowe /gimnazjum
-średnie
- zawodowe
-wyższe itd
w każdym formularzu masz wskazane takie warianty.Ja wypełniałem podobne i zakreślałem gimnazjalne
średnie jest wykształceniem 
można mieć wykształcenie
- podstawowe /gimnazjum
-średnie
- zawodowe
-wyższe itd
w każdym formularzu masz wskazane takie warianty.Ja wypełniałem podobne i zakreślałem gimnazjalne

-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
jeżeli więc ktoś wykonuje ma zawód pracownika socjalnego to musi mieć min. wyksztalcenie średnie - tak bylo zawsze od powstania ustawy o pomocy spolecznej więc sugerowanie, że ktoś ma nieukończone średnie wyksztalcenie jako pracownik socjalny jest próbą manipulacji bowiem od początku istnienia ustawy to byl wymóg konieczny, a do tego należeło jeszcze uzupelnić wykształcenie w zawodzie pracownika socjalnego do 2005r na studiach lub w szkolach policealnych - tak stanowila ustawa ( pierwsza z 1990r)
Więc już wtedy nikt po 2005r nie mogl być pracownikiem socjalnym ze średnim wykształceniem bez szkoly pracowników socjalnych,
O czym więc mowa w uwadze
Więc już wtedy nikt po 2005r nie mogl być pracownikiem socjalnym ze średnim wykształceniem bez szkoly pracowników socjalnych,
O czym więc mowa w uwadze
Dzidka
i policealne (nie maturalne) bliżej nie znanej zaocznej szkółce w konstancinie pracowników socjalnych którą ukończyłaś (i żeby nie było sama o sobie tak pisałaś)
i pytania:
- jaki masz jako poseł plan na system domów pomocy w polsce?
- jak powinien być finansowany system pomocy społecznej w polsce?
- jak rozwiązać problem medycznej opieki długoterminowej w dps?
- czy i co zmienić w systemie kształcenia kadry pomocy społecznej?
- gdzie powinny być umiejscowione śds-y?
- czy jesteś za zmianami wprowadzonymi nowelą ustaw ustrojowych?
to na początek znawczynio systemu pomocy społecznej - jak odpowiesz zadam dalsze

i pytania:
- jaki masz jako poseł plan na system domów pomocy w polsce?
- jak powinien być finansowany system pomocy społecznej w polsce?
- jak rozwiązać problem medycznej opieki długoterminowej w dps?
- czy i co zmienić w systemie kształcenia kadry pomocy społecznej?
- gdzie powinny być umiejscowione śds-y?
- czy jesteś za zmianami wprowadzonymi nowelą ustaw ustrojowych?
to na początek znawczynio systemu pomocy społecznej - jak odpowiesz zadam dalsze

-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
poprawka: Ustawa o pomocy spolecznej z listopada 1990r nakazywała UZUPEŁNIĆ do 1995r, WYKSZTAŁCENIE merytoryczne W ZAWODZIE PRACOWNIK SOCJALNY ( czyli zmuszala do podjęcia albo szkoly policealnej ( wówczas otrzymywało się dyplom pracownika socjalnego i mialo prawo do specjalizacji I i II stopnia lub studiów wyższych )
A NIE DO 2005R -jak napisałam, przepraszam,
No to wyjaśnilam pomylkę z latami, a jeżeli myślisz, że będę za ciebie rozwiązywała problemy na forum, a ty się będziesz ślizgać po moich plecach to się mylisz.
Ja z Komitetem ds Obywatelskiego Projektu Ustawy o Zawodzie Pracownika Socjalnego spotykalam się regularnie przez ok pól roku aby napisać szablon, ktory prawnicy Prezydenta Kaczyńskiego mieli dostosować pod względem prawnym do innych ustaw, a ty myślisz, że ja tobie teraz podam wszystko na tacy.
Wytęż rozum i nie obrażaj, a pytania zadawaj adekwatnie do postu, chyba że zwracasz się do ANGOC
A NIE DO 2005R -jak napisałam, przepraszam,
No to wyjaśnilam pomylkę z latami, a jeżeli myślisz, że będę za ciebie rozwiązywała problemy na forum, a ty się będziesz ślizgać po moich plecach to się mylisz.
Ja z Komitetem ds Obywatelskiego Projektu Ustawy o Zawodzie Pracownika Socjalnego spotykalam się regularnie przez ok pól roku aby napisać szablon, ktory prawnicy Prezydenta Kaczyńskiego mieli dostosować pod względem prawnym do innych ustaw, a ty myślisz, że ja tobie teraz podam wszystko na tacy.
Wytęż rozum i nie obrażaj, a pytania zadawaj adekwatnie do postu, chyba że zwracasz się do ANGOC
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Oprócz Do ANGOC - HYdE PaRK przeczytaj również:
Rozsądek obywateli
O zawodzie pracownik socjalny
Boki można zrywać
Totalna porażka
Obłuda
Nie pomogło blokowanie wpłat
Drożdżówkowy potwór
Orędzie Premier ws. imigrantów
Policja domaga się oddzielnego zakwaterowania muzułmanów
Inwazja sie rozpoczeła
Tak się bawią islamiści. Gwałcą 12-letnie niewolnice...
Świetne memy
Zawiść bigosowego
Dzicz atakuje 2
Imigranci napadają na szwedzkie pociągi
Epidemia gwałtów w niemieckich ośrodkach dla migrantów