Do kiedy można wypłacać? - Stypendia

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 02 lip 2014, 13:33

Mam pytanie. Czy ktoś miał taki taki przypadek: Otóż termin rozliczenia z faktur wyznaczony był do 24.06.2014.Wnioskodawca nie przyniósł w czerwcu żadnych faktur. Ale w lipcu się obudził i przyniósł z lipcowa datą. co z tym fantem zrobić? Czy mogę przyjąć te faktury i wypłacić pieniądze w lipcu?
Basiasz

Napisano: 02 lip 2014, 13:52

zalezy na co one sa. Sugeruj sie waszym katalogiem. Ale to ma obejmowac rok szkolny 2013/2014 moze byc wiec np biurko, czy wycieczka, ale nie ma opcji rozliczania np podręczników czy odziezy na zajecia wf
Natalia555

Napisano: 02 lip 2014, 14:21

Otóż kolejny problem jest taki że my nie mamy takiego katalogu... Stypendia dostaliśmy we wrześniu 2013r z Gminy. Oprócz dodatków mieszkaniowych, dodatku energetycznego, kadr, inwentaryzacji, płac, czasu pracy i urlopów , po części księgowości i wielu bzdetów dostałam jeszcze te stypendia. I nie ma nawet możliwości abyśmy MY (jako Ośrodek) taki katalog przygotowali do uchwalenia bo ja się nie rozdwoję aby to sama wszystko ogarnąć, a nasz Kierownik od siedmiu boleści tylko siedzi i pierdzi w stołek....
Baras

Napisano: 03 lip 2014, 7:22

do Baras. Miej nadzieję że kiedyś przyjdzie sprawiedliwość na tego kierownika, ja mam takiego współpracownika nieroba.
xezon

Napisano: 03 lip 2014, 7:48

Nie wiem jak jest u ciebie, u mnie na decyzji na okres I - VI/14 piszemy wypłata ma nastąpić do 30 czerwca po dostarczeniu rachunków lub faktur... Po tym terminie bardzo nam przykro niczego nie przyjmujemy. Faktury od lipca może wnioskodawca zbierać na nowy rok szkolny.
Najlepiej zajrzyj do regulaminu, jeśli nie ma w nim nic istotnego (np. daty do kiedy można wypłacać) skontaktuj się z UG i zapytaj czy oni mieli takie przypadki i jak postępowali.
MZv2

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x