do osób które pracują w GKRPA - Uzależnienia, Bezdomność

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 20 wrz 2013, 14:40

Mam przejąć obowiązki prowadzenia komisji alkoholowej. Czy ktoś może mi pokrótce wyjaśnić z ,,czym to sie je\". Czy jest tam ogrom pracy i czy 1/2 etatu to wystarczająco na taką komisję?
~jolka

Napisano: 22 wrz 2013, 0:34

masakra o co pytasz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~Mek

Napisano: 26 wrz 2013, 11:13

Jolka, zapewne obowiązki i prowadzenie komisji alkoholowej po kimś przejęłaś. Poprzeglądaj segregatory i teczki, a umysł Ci się rozjaśni. Ja miałam podobną sytuację w zeszłym roku. Nikt nie jest w stanie wytłumaczyć Ci \"z czym to się je\". Każdy problem rozwiązuje się na bieżąco. Spokojnie, to jest do ogarnięcia, \"nie taki diabeł straszny\". W moim przypadku dużą wiedzę przekazał mi przewodniczący GKRPA. Powodzenia!
~Kala

Napisano: 10 paź 2013, 22:50

To jest chore o co pytasz. Zrezygnuj, szkodzisz potrzebuj acym!!!
~Mek

Napisano: 22 paź 2013, 11:41

nie ma jednej i prostej odpowiedzi na tak zadane pytanie. To, że jest do ogarnięcia, świadczy fakt, że komisje funkcjonują w każdym samorządzie. Niektóre lepiej, inne trochę gorzej, ale funkcjonują. Praca jest odpowiedzialna i do łatwych nie należy, bo chodzi przecież o ludzkie - trudne sprawy. Ale kiedy uda się pomóc / a bywa/, to i satysfakcję możńa poczuć.
~r.

Napisano: 21 lis 2013, 15:14

jesli nie masz pojęcia czym to się je\'\'\'...to kto i gdzie proponuje ci takie stanowisko? to chore ...tu chodzi o pomoc ludziom,,a dokumenty są dokumentami,,lepiej zrezygnuj ,wiem co mówię
~maria

Napisano: 27 gru 2013, 15:56

praca w komisji to pomoc ludziom w trudnych sytuacjach i naprawde trzeba to robic z pasja i zaangazowaniem , Nie tylko odbębnić posiedzenia
~MARTA II

Napisano: 27 gru 2013, 16:44

to fakt ,trzeba ludziom pomagać , choć nie zawsze to wychodzi . dużo pracy i zaangazowania. jeśli uda ci sie pomóc choć nielicznym to masz z tego satysfakcję.pracuję w komisji ponad 20 lat
~z

Napisano: 24 lut 2014, 20:28

Tak jak Mek- zrezygnuj z tego ( zaszkodzisz potrzebującym)
~x

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem