do P.Tomka - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 03 mar 2016, 12:46

Panie Tomku mam do Pana bardzo ważne pytanie:
czy istnieje możliwość żebyście przy najbliższej aktualizacji zmienili we wnioskach możliwość wprowadzania dochodu. Chodzi mi o to, że w starej wersji mogliśmy bezpośrednio wprowadzać ogólny dochód np.: kwota dochodu na zasadach ogólnych, na ryczałcie itd. Teraz musimy dodawać każde zaświadczenie i wszystkie składki. Jest to bardzo czasochłonne a jak Pan dobrze wie nie mamy na to czasu. Usprawni to naszą pracę, dlatego bardzo prosimy o wprowadzenie tej zmiany.
Proszę o odpowiedź czy jest taka możliwość i w jakim czasie nastąpiłaby zmiana.
mm5

Napisano: 03 mar 2016, 13:06

Dochody te wciąż można wprowadzać na wniosku, aczkolwiek wprowadzać dochody składowe bardziej polecamy, gdyż wówczas Wasza baza danych jest pełniejsza i cenniejsza dla Was.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 03 mar 2016, 13:56

Nie chodzi mi o te dochody, bo z tymi nie mamy problemu, ale jak wchodzę w skład rodziny i modyfikuję daną osobę i przechodzę do zakładki dochody to pojawiają mi się 4 okienka np.: kwota dochodu opodatkowana na zasadach ogólnych i żebym mogła wpisać tu ogólnie dochód i analogicznie ryczałt i dochód nieopodatkowany. Chodzi o to, żeby nie trzeba było dodawać dochodu poprzez dodawanie rodzaju załącznika. Na starej technologii mieliśmy taką możliwość, a teraz nie ma takiej możliwości.
mm5

Napisano: 03 mar 2016, 14:05

Tam musi być tylko przez załączniki, ze względu na wymagalności w zbiorze centralnym.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x