Obiecał mi to pracownik Państwa infolinii podczas rozmowy telefonicznej w połowie marca.SYGNITY pisze:A kto kiedykolwiek obiecywał na 23 marca? Na pewno nie my.
Ile razy nas pytano, odpowiadaliśmy, że nie ma jeszcze decyzji i nadal nic się nie zmieniło.
To bardzo niesprawiedliwy pogląd. Jak już kilkakrotnie pisałem, w tej sprawie nie wszystko zależy od nas. Jest to integracja dwóch podmiotów (KIDT i SD) i poza wykonaniem samej aktualizacji SD potrzebne są sprawy formalne, które na to pozwolą, w postaci umowy między dwoma integrującymi się podmiotami i te sprawy niestety wciąż są procedowane i nie widać ich końca, dlatego nie jesteśmy w stanie podać konkretnego terminu. Wbrew temu co piszesz, aktualizacja oprogramowania nie umożliwi Tobie wywiązania się z obowiązku, tylko może go ułatwić i chętnie to ułatwimy, jeśli wymogi formalne na to pozwolą. Wiedząc że temat jest ważny, od dawna prowadzimy równolegle z tymi formalnymi sprawami także prace techniczne, jednak i tutaj napotykamy na poważne trudności związane z narzędziami informatycznymi udostępnianych przez KIDT (tzw. webserwisami), a odpowiedzi na nasze pytania wciąż są niewystarczające do ukończenia prac. Tak jak pisałem, kiedy tylko będzie to możliwe, dam znać o terminie.makam pisze:powinni się Państwo wstydzić - mamy połowę maja i nadal nie możemy wywiązywać się z obowiązku, który nakłada na nas ustawa.