u mnie to samo i to samo usłyszałam z ERIF. tylko ciekawi mnie sprawa taka, że do innych biur przesyła dobrze tylko do tego jednego źle. pracownik ERIF powiedział mi, że mogę to dodać ręcznie! ale póki co w nawale spraw i nowości nie znalazłam na to czasu...
Mam to samo, problem tylko z ERIFem. Zgłaszałam problem już jakies 2 miesiące temu. I mam wrażenie ze piłeczka jest odbijana. Erif twierdzi ze to nie ich wina, Sygnity że tez nie ich.
a ja mam pytanie do Pana Tomka moze bd Pan wiedział dlaczego do jednych BIgów (mimo ze ustawienia sa identyczne dla wszystkich) przesyła mi rozne wysokosci zadłuzenia np. dluznik A ma w jednym bigu zadłuzene 2 zł a w innym 4 zł czyli podwojone gdzie faktyczne zadluzenie DA zgodnie z wydrukiem "wydruk zadłużenia na dzień" wynosi 2 zł PO czyjej stronie moze byc problem ??
Panie Tomku a dlaczego do jednych BIgów (mimo ze ustawienia sa identyczne dla wszystkich) przesyła mi rozne wysokosci zadłuzenia np. dluznik A ma w jednym bigu zadłuzene 20.000 zł a w innym 40.000 zł czyli podwojone gdzie faktyczne zadluzenie DA zgodnie z wydrukiem "wydruk zadłużenia na dzień" wynosi 20.000 zł Po czyjej stronie moze byc problem ??