do Pana Tomka

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
ODPOWIEDZ
dominikak
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

do Pana Tomka

Post autor: dominikak »

Panie Tomaszu!
1)gdzie w wypełnianiu wniosku zaznaczyć organ do którego odprowadzane są składki zdrowotne?
2)czy jest możliwość ustawienia nr decyzji żeby tworzyła się automatycznie z podanej 1, np OPS/1215/1/2016, żeby przy następnej było OPS/1215/2/2016, i tak dalej chyba że sami zmienimy?
Dziękuję za pomoc
Pozdrawiam
SYGNITY
Starszy inspektor
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)
Kontakt:

Re: do Pana Tomka

Post autor: SYGNITY »

1) Stojąc na zakładce wnioskodawcy, należy wybrać przycisk "Wszystkie dane" i na oknie szczegółowych danych osoby (WN0003) na zakładce pozostałe dane można wprowadzić dane dotyczące organu (rysunek).

2) w roli Administratora można ustawić sobie autonumerację, zgodnie z własnymi potrzebami
Tomek
dominikak
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Dziękuje Pięknie
Pozdrawiam
dominikak
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Mam jeszcze pytanie czy te informacje sa w wersjach uaktualnionych, bo ja nie mam takiego zrzutu ekranu u siebie
Jednak :-(
Dziekuje o info
82gocha
Starszy referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: 82gocha »

Panie Tomku, mamy jedna baze,ustawilam sobie autonumeracje i teraz na DM sie z leksza wsciekają,bo mają mój nr urzedowy :roll: czy można zrobić tak by każdy moduł miał swoje szablony i autonumeracje?
ODPOWIEDZ