do pana Tomka z Sygnity :)

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
ODPOWIEDZ
Ala999

do pana Tomka z Sygnity :)

Post autor: Ala999 »

proszę podpowiedzieć, gdzie można znaleźć numer identyfikatora skrzynki odbiorczej systemu emp@tia
SYGNITY
Starszy inspektor
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)
Kontakt:

Re: do pana Tomka z Sygnity :)

Post autor: SYGNITY »

A co to takiego?
Tomek
Ala999

Mamy problem z odbieraniem wniosków przesłanych elektronicznie. Nasz informatyk kontaktował się z help-desk SOFTIQ i oni chcą od nas potwierdzenia jaki jest numer skrzynki do empatii.
Przesyłam ostatnią wiadomość od h-d SOFTIQ:
Witam

Taka informacja powinna znajdować się w instrukcji obsługi systemu dziedzinowego najprawdopodobniej. Niestety nie mam dostępu by Państwem pokierować. Proszę skontaktować się z twórcami systemu dziedzinowego powinni pomóc odnaleźć ten identyfikator.
Ja potrzebuję wiedzieć czy korzystają państwo z 303212062000_KS_03 czy z 303212062000_KS_04. Aktywną skrzynką powinna być ta z końcówką 04 i to z niej powinni Państwo korzystać na niej również znajdują się przekierowane wnioski i to ona jest oznaczona jako aktywna w mzt. Jeżeli okaże się że są Państwo zalogowani właśnie do niej i nie wpływają wiadomości sprawę przekażę dalej do informatyków. Wcześniej jednak potrzebuję potwierdzenia identyfikatora.
SYGNITY
Starszy inspektor
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)
Kontakt:

Post autor: SYGNITY »

Trochę nie bardzo wiadomo, co Softiq ma na myśli, ale jedyne co nam przychodzi na myśl to: okno 'Ustawienia systemowe', zakładka 'Emp@tia' - certyfikat systemu dziedzinowego.
Tomek
Ala999

dziękuję bardzo, To chyba to. Przesłałam informację do SOFTIQ i będę czekać na odpowiedź
ODPOWIEDZ