do pana Tomka z Sygnity :)
do pana Tomka z Sygnity :)
proszę podpowiedzieć, gdzie można znaleźć numer identyfikatora skrzynki odbiorczej systemu emp@tia
-
- Starszy inspektor
- Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)
- Kontakt:
Re: do pana Tomka z Sygnity :)
Mamy problem z odbieraniem wniosków przesłanych elektronicznie. Nasz informatyk kontaktował się z help-desk SOFTIQ i oni chcą od nas potwierdzenia jaki jest numer skrzynki do empatii.
Przesyłam ostatnią wiadomość od h-d SOFTIQ:
Witam
Taka informacja powinna znajdować się w instrukcji obsługi systemu dziedzinowego najprawdopodobniej. Niestety nie mam dostępu by Państwem pokierować. Proszę skontaktować się z twórcami systemu dziedzinowego powinni pomóc odnaleźć ten identyfikator.
Ja potrzebuję wiedzieć czy korzystają państwo z 303212062000_KS_03 czy z 303212062000_KS_04. Aktywną skrzynką powinna być ta z końcówką 04 i to z niej powinni Państwo korzystać na niej również znajdują się przekierowane wnioski i to ona jest oznaczona jako aktywna w mzt. Jeżeli okaże się że są Państwo zalogowani właśnie do niej i nie wpływają wiadomości sprawę przekażę dalej do informatyków. Wcześniej jednak potrzebuję potwierdzenia identyfikatora.
Przesyłam ostatnią wiadomość od h-d SOFTIQ:
Witam
Taka informacja powinna znajdować się w instrukcji obsługi systemu dziedzinowego najprawdopodobniej. Niestety nie mam dostępu by Państwem pokierować. Proszę skontaktować się z twórcami systemu dziedzinowego powinni pomóc odnaleźć ten identyfikator.
Ja potrzebuję wiedzieć czy korzystają państwo z 303212062000_KS_03 czy z 303212062000_KS_04. Aktywną skrzynką powinna być ta z końcówką 04 i to z niej powinni Państwo korzystać na niej również znajdują się przekierowane wnioski i to ona jest oznaczona jako aktywna w mzt. Jeżeli okaże się że są Państwo zalogowani właśnie do niej i nie wpływają wiadomości sprawę przekażę dalej do informatyków. Wcześniej jednak potrzebuję potwierdzenia identyfikatora.
-
- Starszy inspektor
- Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)
- Kontakt:
Trochę nie bardzo wiadomo, co Softiq ma na myśli, ale jedyne co nam przychodzi na myśl to: okno 'Ustawienia systemowe', zakładka 'Emp@tia' - certyfikat systemu dziedzinowego.
Tomek
dziękuję bardzo, To chyba to. Przesłałam informację do SOFTIQ i będę czekać na odpowiedź
Oprócz do pana Tomka z Sygnity :) - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
działalność gops w 2015r. dochód za drugi miesiąc 0 czy nale
cudzoziemka
Jak przekazać elektroniczny wniosek
świadczenie rehabilitacyjne
Co robicie?
Renta rodzinna
taka sytuacja, proszę o pomoc.
do Elmera
władza rodzicielska
Bóg dał, państwo wychowa
nowy mąż
Sygnity - Panie Tomku da się to cofnąć?