Do Toma - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 05 gru 2013, 10:06

Zwracam się do Ciebie z prosba o pomoc bo uważam, że nie głupi z Ciebie Gość a Twoje odpowiedzi sa zazwyczaj w punkt,
kobieta wraz z mężem prowadziła gospodarstwo rolne, mąż zachorował na chorobę psychiczną po kilku latach przekazali gospodarstwo rolne synowi, pierwszy raz odmówiłam im Sp bo byli małżeństwem SKo przyznała ( to była jedna z 1 spraw z małżeństwem u mnie w ośrodku więc stąd taki zabieg)) potem złozyła na SZO odmówiłam bo nie było rezygnacji zgodnie ze słownikiem SKo przyznało dziwnie tam pisali ale przyznali, teraz ponownie złożyła na SZO i tak się zastanawiam co robić najpierw miałam chęć wziąc i przyznać, zadzwoniłam do naszego UW a oni, że inny skłąd SKo może odmówić i żebym odmówiła i niech się znów kobieta odwołuje, tylko, że to mi nie bardzo pasuje, i nie wiem co robić
~nina

Napisano: 05 gru 2013, 12:57

my się z koniem nie kopiemy, SZO is dead. Skoro SKO uznaje, że się należało w poprzednim okresie to my w bieżacym nie sprawiamy problemów i kierujemy się orzeczeniem SKO nawet jak było na bakier z logiką.
Tom.
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 09 mar 2005, 16:10
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)

Napisano: 05 gru 2013, 13:38

dzięki
~nina

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x